Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

22/04/2021 10:42

Επιστολή Πλακεντά στον Αδωνη Γεωργιάδη ζητά να ανοίξει το λιανεμπόριο απο τις 24 Απριλίου

Κατηγορία: Πτολεμαΐδα
Λειτουργία εμπορικών καταστημάτων και λιανεμπορίου ενόψει της Πασχαλινής περιόδου. Κύριε Υπουργέ Εν αναμονή των εξαγγελιών από πλευράς της Κυβέρνησης, σχετικά με την λειτουργία του λιανεμπορίου
22/04/2021 10:38

Πράσινο φώς απο E.E. για κρατικές ενισχύσεις 40% -80% στις πράσινες επενδύσεις στην Δυτική Μακεδονία

Κατηγορία: Οικονομία
Ισχυρό κίνητρο για το «ξεκλείδωμα» σημαντικών επενδύσεων που θα στηρίξουν το «πρασίνισμα» των λιγνιτικών περιοχών της Δυτικής Μακεδονίας και της Μεγαλόπολης (που βρίσκονται σε τροχιά ταχείας απολιγνιτοποίησης)
22/04/2021 09:03

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: «Πρόγραμμα ανταλλαγών δημοσίων υπαλλήλων (CSEP)» και «Πράσινες στέγες» -Συλλέγονται υπογραφές απο την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών

Κατηγορία: Πράσινα νέα
Σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε να καταχωρίσει δύο Ευρωπαϊκές Πρωτοβουλίες Πολιτών (ΕΠΠ) με τίτλους «Πρόγραμμα ανταλλαγών δημοσίων υπαλλήλων (CSEP)» και «Πράσινες στέγες».
22/04/2021 08:49

Οι "Ενεργοί Πολίτες" Φλώρινας στο Κέντρο Επισκεπτών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Κατηγορία: Φλώρινα
Το Κέντρο Επισκεπτών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που έχει την έδρα του στις Βρυξέλλες, παρέχει στους πολίτες τη δυνατότητα να κατανοήσουν καλύτερα τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,
ped

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Επιστολή Πλακεντά στον Αδωνη Γεωργιάδη ζητά να ανοίξει το λιανεμπόριο απο τις 24 Απριλίου

Λειτουργία εμπορικών καταστημάτων και λιανεμπορίου ενόψει της Πασχαλινής περιόδου. Κύριε Υπουργέ Εν αναμονή των εξαγγελιών από πλευράς της Κυβέρνησης, σχετικά με την λειτουργία του λιανεμπορίου
22/04/2021 10:42
Περισσότερες ειδήσεις από την Δ. Μακεδονία

homeΤο βράδυ της περασμένης Τρίτης στην Κεντρική Πλατεία του Δημοτικού Διαμερίσματος Αγίου Δημητρίου Ελλησπόντου Κοζάνης προβλήθηκε η ταινία του Yann Arthus-Bertrand 'HOME'. Την προβολή συνδιοργάνωσαν το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης, ο Μορφωτικός – Ποντιακός Σύλλογος Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου και η Δημοτική Κίνηση Κοζάνης "Κοζάνη – Τόπος να ζεις".

Πολύ ενδιαφέρον και με βαθύτερο νόημα για το Περιβάλλον και ειδικότερα για το μέλλον της περιοχής μας αποδείχτηκε η ταινία, καθώς το θέμα της αφορά τα τόσα καλά και τις τόσες ομορφιές που μας προσφέρει η φύση, αλλά και τις τρομερές και πολύ ζημιογόνες συνέπειες και επιπτώσεις σε όλα τα επίπεδα στην Γη από την αλόγιστη χρήση της από τους ανθρώπους, αλλά και πως θα μπορούσε να αλλάξει αυτή η αντίστροφη μέτρηση που έχει αρχίσει, της καταστροφής της και αυτοκαταστροφής μας.

Την προβολή παρακολούθησαν Νέοι, Νέες και κάτοικοι όλων των ηλικιών από άντρες και γυναίκες καθώς και μικρά παιδιά.

Στην προβολή παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Δημητρίου Πεχλιβανίδης Θεοχάρης, ο πρόεδρος του Σωματείου της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννη Βαζελώνος κύριος Χαράλαμπος Καζαντζίδης με μέλη του Σωματείου και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ανέργων & Ανάπτυξης Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου Τεντσογλίδης Ηλίας και μέλη του Συλλόγου.

Ευχαριστούμε τον Δημοτικό Σύμβουλο Λευτέρη Ιωαννίδη και την Δημοτική Κίνηση Κοζάνης "Κοζάνη – Τόπος να ζεις" μαζί με τον Μορφωτικό Ποντιακό Σύλλογο Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου για την συνεργασία στην προβολή της ταινίας και την πρόεδρο του Συλλόγου Μαρία Γεωργιάδου για την πολύ ωραία αυτή ιδέα.

Ευχαριστούμε επίσης τον πρόεδρο της Κοινότητας Πεχλιβανίδη Θεοχάρη για την όλη στήριξη του και τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Ανέργων Ηλία Σισμανίδη για την συμβολή του στην φιλοξενία μας μετά την προβολή της ταινίας, τον Μορφωτικό Λαογραφικό Σύλλογο Τετραλόφου για τις καρέκλες και την Τριανταφυλλίδου Δέσποινα από το Ρυάκιο για την μεταφορά τους.

Τέλος ευχαριστούμε την Επιτροπή της Ενορίας του χωριού μέσω του Περισανίδη Ιωάννη (μπαρμπαΓιάννη) και την Εκκλησία του Αγίου Δημητρίου για την παραχώρηση του ηλεκτρικού ρεύματος και όλους όσους παραβρέθηκαν στην προβολή αυτή.

EDITORIAL