Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

21/04/2021 16:44

Συζήτηση με τον Ευρωβουλευτή Πέτρο Κόκκαλη για την απολιγνιτοποίηση στην Ελλάδα - «Μηχανισμός Δίκαιης Μετάβασης και Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας -Ευκαιρίες και Προκλήσεις»

Κατηγορία: Εκδηλωσεις
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σκιώδης Εισηγητής της Αριστεράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης και μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων, Πέτρος Κόκκαλης,
21/04/2021 16:39

Π. Κουκουλόπουλος για τις εξελίξεις στο θέμα ΑΠΕ: Καμία δύναμη δεν είναι ανώτερη από τη συλλογική μας θέληση 

Κατηγορία: Ελεύθερο βήμα
Οι απαντήσεις δυο υπουργών στην ερώτηση που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για τη Μάνα Νερού και το ρόλο του συντονιστή της Αποκεντρωμένης
21/04/2021 16:22

Ο  θάνατος "του εμποράκου "  | του Ρούλη Κοκελίδη             

Κατηγορία: Ελεύθερο βήμα
Μπορείς να δουλεύεις πολλούς για λίγο, λίγους για πολύ, αλλά όχι για πάντα. Το ρητό αυτό βρίσκει πλήρη εφαρμογή στην διακυβέρνηση της σημερινής εξουσίας, ιδιαίτερα με τα μεσαία στρώματα τής Ελληνικής κοινωνίας. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε υποσχεθεί την πλήρη…
21/04/2021 16:13

Ερώτηση των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Δυτικής Μακεδονίας για τη μεταφορά της δημόσιας ψυχιατρικής κλινικής

Κατηγορία: Κοζάνη
Οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δυτικής Μακεδονίας κκ. Καλλιόπη Βέττα, Πέτη Πέρκα και Ολυμπία Τελιγιορίδου, κατέθεσαν κοινοβουλευτική ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας με θέμα :
ped

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ερώτηση των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Δυτικής Μακεδονίας για τη μεταφορά της δημόσιας ψυχιατρικής κλινικής

Οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δυτικής Μακεδονίας κκ. Καλλιόπη Βέττα, Πέτη Πέρκα και Ολυμπία Τελιγιορίδου, κατέθεσαν κοινοβουλευτική ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας με θέμα :
21/04/2021 16:13
Περισσότερες ειδήσεις από την Δ. Μακεδονία

dipe8e_kozanhΤο ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης θα λειτουργήσει φέτος Θεατρικό Εργαστήρι για ενήλικες, άνω των 18 ετών

Τα μαθήματα έχουν σαν σκοπό την εξάσκηση και συνειδητοποίηση του σώματος, της φωνής, της αναπνοής, τη συνεργασία και την επικοινωνία με τα μέλη της ομάδας, με την ομαδική κυρίως και σταδιακά την ατομική έκθεση των συμμετεχόντων.

Κυρίαρχη θέση στα μαθήματα θα έχει το θεατρικό παιχνίδι, αλλά και η χρήση άλλων αντικειμένων. Στόχος του Θεατρικού Εργαστηρίου είναι η ουσιαστική δουλειά πάνω στο θέατρο, χωρίς δημόσιες παρουσιάσεις και χωρίς επαγγελματική προοπτική.

Το θεατρικό εργαστήρι απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους, αλλά και σε κάθε πολίτη που επιθυμεί – μέσα από την ομαδικότητα και την επικοινωνία – να βελτιώσει τον εαυτό του.

Τα μαθήματα θα παραδίδει ο θεατρολόγος και εκπαιδευτικός Κώστας Μπαμπίλας.

Θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 27 Μαΐου. Θα γίνονται κάθε Δευτέρα 6 με 8 το απόγευμα. Συνολικά θα πραγματοποιηθούν 30 μαθήματα.

Οι εγγραφές θα γίνονται στα γραφεία του ΔΗΠΕΘΕ, στην «Αίθουσα Τέχνης, στον ημιώροφο, και στο τηλ. 24610-24062 εσωτ. 1 καθημερινά από 9 πρωί έως 2 το μεσημέρι. Τα δίδακτρα ορίστηκαν σε 25 € το μήνα. Συνολικά για τους 8 μήνες 200 €.

EDITORIAL