Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

13/04/2021 14:47

ΚΚΕ: Παρέμβαση στην Βουλή για να μην κλείσει η μοναδική δημόσια ψυχιατρική κλινική στη Δυτική Μακεδονία

Κατηγορία: Πολιτική
Ένα χτύπημα σε βάρος των ασθενών με ψυχικές διαταραχές καταφέρνει η κυβέρνηση με την απόφασή της, της διοίκησης της 3η Υ.Π.Ε. και της διοίκησης του νοσοκομείου Κοζάνης να κλείσει η μοναδική δημόσια στη Δυτική Μακεδονία
13/04/2021 10:30

Είκοσι έξι θέσεις εργασίας ανειδίκευτου προσωπικού στη Δ/νση Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας ΔΕΗ

Εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για την κάλυψη είκοσι έξι (26) θέσεων ανειδίκευτου προσωπικού (εργάτες) στη Δ/νση Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, 
ped

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Περισσότερες ειδήσεις από την Δ. Μακεδονία

28-3-thumb-largeΛίστα με τις κορυφαίες και πιο επιδραστικές σε πλανητικό επίπεδο προσωπικότητες κατάρτισε ερευνητική ομάδα του Media Lab του αμερικανικού Πανεπιστημίου ΜΙΤ, με την ονομασία Micro Connections.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ομάδας Σίζαρ Χιντάλγκο, η έρευνα ήταν εστιασμένη σε προσωπικότητες που γεννήθηκαν πριν από το 1950 και κριτήριο το πώς μέσω αυτών γίνεται αντιληπτή η εθνική κουλτούρα τους, ενώ τα αποτελέσματα αντλήθηκαν υπολογίζοντας δεδομένα από όλες τις εκδόσεις της Wikipedia.

Στη λίστα συγκαταλέγονται 4 μεγάλοι Έλληνες: ο Αριστοτέλης (6η θέση), ο Πλάτων (9η θέση), ο Αρχιμήδης (10η θέση) και ο Σωκράτης (13η θέση).

Τη 1η θέση παραδοσιακά καταλαμβάνει ο Ιησούς Χριστός και τη 2η ο Κομφούκιος.

Πηγή:iefimerida.gr

EDITORIAL