Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

21/04/2021 16:44

Συζήτηση με τον Ευρωβουλευτή Πέτρο Κόκκαλη για την απολιγνιτοποίηση στην Ελλάδα - «Μηχανισμός Δίκαιης Μετάβασης και Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας -Ευκαιρίες και Προκλήσεις»

Κατηγορία: Εκδηλωσεις
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σκιώδης Εισηγητής της Αριστεράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης και μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων, Πέτρος Κόκκαλης,
21/04/2021 16:39

Π. Κουκουλόπουλος για τις εξελίξεις στο θέμα ΑΠΕ: Καμία δύναμη δεν είναι ανώτερη από τη συλλογική μας θέληση 

Κατηγορία: Ελεύθερο βήμα
Οι απαντήσεις δυο υπουργών στην ερώτηση που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για τη Μάνα Νερού και το ρόλο του συντονιστή της Αποκεντρωμένης
21/04/2021 16:22

Ο  θάνατος "του εμποράκου "  | του Ρούλη Κοκελίδη             

Κατηγορία: Ελεύθερο βήμα
Μπορείς να δουλεύεις πολλούς για λίγο, λίγους για πολύ, αλλά όχι για πάντα. Το ρητό αυτό βρίσκει πλήρη εφαρμογή στην διακυβέρνηση της σημερινής εξουσίας, ιδιαίτερα με τα μεσαία στρώματα τής Ελληνικής κοινωνίας. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε υποσχεθεί την πλήρη…
21/04/2021 16:13

Ερώτηση των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Δυτικής Μακεδονίας για τη μεταφορά της δημόσιας ψυχιατρικής κλινικής

Κατηγορία: Κοζάνη
Οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δυτικής Μακεδονίας κκ. Καλλιόπη Βέττα, Πέτη Πέρκα και Ολυμπία Τελιγιορίδου, κατέθεσαν κοινοβουλευτική ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας με θέμα :
ped

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ερώτηση των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Δυτικής Μακεδονίας για τη μεταφορά της δημόσιας ψυχιατρικής κλινικής

Οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δυτικής Μακεδονίας κκ. Καλλιόπη Βέττα, Πέτη Πέρκα και Ολυμπία Τελιγιορίδου, κατέθεσαν κοινοβουλευτική ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας με θέμα :
21/04/2021 16:13
Περισσότερες ειδήσεις από την Δ. Μακεδονία

afisa_dipetheΠέρυσι τη παραμονή των Χριστουγέννων το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης παρουσίασε μια παράσταση – γιορτή με το μουσικό παραμύθι «Το νησί των ποιητών». Φέτος θα παρουσιάσει σε συνεργασία με το Ωδείο Δ. Δημόπουλου την «ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΤΙΣΝΕΪ».

Μια παράσταση που προσκαλεί όλα τα παιδιά, αλλά και τους μεγάλους να απολαύσουν αγαπημένους ήρωες. Στην παράσταση ακούγονται τραγούδια από τις ταινίες του μεγάλου δημιουργού – με τους ελληνικούς στίχους. Παράλληλα με ειδικό μοντάζ και αφήγηση προσεγγίζονται οι αναζητήσεις των έργων του, που συντρόφευσαν γενιές και γενιές για πάνω από 80 χρόνια. Ο Γουώλτ Ντίσνεϊ από την δεκαετία του '20 μέχρι το 1966 που πέθανε δημιούργησε μερικούς από τους πιο διάσημους ήρωες κινουμένων σχεδίων και μετέφερε στην οθόνη κλασσικά παραμύθια. Κέρδισε 22 όσκαρ. Μετά τον θάνατο του και μέχρι σήμερα, η εταιρία που είχε ιδρύσει συνέχισε το έργο του με δεκάδες κινηματογραφικές παραγωγές και ένα παγκόσμιο κοινό.

Παρουσιάζονται τραγούδια από τις ταινίες : Πινόκιο, Σταχτοπούτα, Πήτερ Παν, Αλαντίν, Ποκαχόντας, Άριελ η μικρή γοργόνα, Μουλάν, Ηρακλής, Αναστασία, Ο πρίγκιπας της Αιγύπτου, Η Παναγία των Παρισίων, Toy story, η χιονάτη και οι επτά νάνοι, ο βασιλιάς των λιονταριών.

Πληροφορίες στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης, στην «Αίθουσα Τέχνης» και στο τηλέφωνο 24610-24062.

EDITORIAL