Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

13/04/2021 14:47

ΚΚΕ: Παρέμβαση στην Βουλή για να μην κλείσει η μοναδική δημόσια ψυχιατρική κλινική στη Δυτική Μακεδονία

Κατηγορία: Πολιτική
Ένα χτύπημα σε βάρος των ασθενών με ψυχικές διαταραχές καταφέρνει η κυβέρνηση με την απόφασή της, της διοίκησης της 3η Υ.Π.Ε. και της διοίκησης του νοσοκομείου Κοζάνης να κλείσει η μοναδική δημόσια στη Δυτική Μακεδονία
13/04/2021 10:30

Είκοσι έξι θέσεις εργασίας ανειδίκευτου προσωπικού στη Δ/νση Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας ΔΕΗ

Εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για την κάλυψη είκοσι έξι (26) θέσεων ανειδίκευτου προσωπικού (εργάτες) στη Δ/νση Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, 
13/04/2021 08:51

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τον Αγροτικό Σύλλογο Αμυνταίου για τις καταστροφές απο την παγωνιά

Κατηγορία: Φλώρινα
Καλούνται οι αγρότες που καλλιεργούν οπωροφόρα δέντρα αλλά και γενικότερα όλοι οι αγρότες να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας-διεκδίκησης με αφορμή τον παγετό που έπληξε την περιοχή Αμυνταίου τις προηγούμενες μέρες.
ped

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τον Αγροτικό Σύλλογο Αμυνταίου για τις καταστροφές απο την παγωνιά

Καλούνται οι αγρότες που καλλιεργούν οπωροφόρα δέντρα αλλά και γενικότερα όλοι οι αγρότες να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας-διεκδίκησης με αφορμή τον παγετό που έπληξε την περιοχή Αμυνταίου τις προηγούμενες μέρες.
13/04/2021 08:51
Περισσότερες ειδήσεις από την Δ. Μακεδονία

rafailidis1Ένας κορυφαίος βιμπραφωνίστας έρχεται από τη μουσική σκηνή της Νέας Υόρκης για να συναντήσει την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Τσελίκα, στην αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, θα παρουσιάσει ...

ένα πρόγραμμα με επτά έργα σε πρώτη παγκόσμια παρουσίαση και ένα ακόμη που θα ακουστεί για πρώτη φορά ενορχηστρωμένο για συμφωνική ορχήστρα και τζαζ σύνολο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνθέσεις του Χρήστου Ραφαηλίδη, του Joe Locke, του Pedro Giraudo, του Μηνά Ι. Αλεξιάδη, του Γιώργου Δούση και μια πρωτότυπη εκδοχή της παραδοσιακής μελωδίας «Θαλασσάκι» από τον Πέτρο Κλαμπάνη.
Θα συμμετάσχουν επίσης οι μουσικοί:

Σπύρος Μάνεσης πιάνο

Αρίωνας Γυφτάκης ακουστικό μπάσο και

Αλέξανδρος-Δράκος Κτιστάκης ντραμς.

Πιάνο στα έργα του Μηνά Αλεξιάδη και του Γιώργου Δούση θα παίξει η πολυβραβευμένη πιανίστα Ελένη Νταφέκα.

Ο εκπληκτικός ήχος από το βιμπράφωνο του Χρήστου Ραφαηλίδη, σε ένα μοναδικό διάλογο με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Τσελίκα, στην αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Σάββατο 23 Μαρτίου.

Ωρα έναρξης 8.30 μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων 15, 11, 7, 4 και 2,5 ευρώ το φοιτητικό.

Πληροφορίες στο 210 7282333 και στο www.megaron.gr

Αναλυτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις συνθέσεις του Χρήστου Ραφαηλίδη : "Sorayia" (Arranged by Christos Rafalides), "Unrequited" (Arranged by Sergio Salvatore), "Red and Black" (Arranged by Christos Rafalides), τη σύνθεση του Pedro Giraudo "Push Gift", το παραδοσιακό "Θαλασσάκι"(Arranged by Petros Klampanis) , τη σύνθεση του Joe Locke "Sword of Whispers" (Arranged by Ryan Cohan) καθώς σε πρώτη παρουσίαση τις συνθέσεις του Μηνά Ι. Αλεξιάδη "Αmnesia Τango" (2013), για συμφωνική ορχήστρα και του Γιώργου Δούση "Thick paint on a smooth surface" (2013), για ορχήστρα και πιάνο.

πηγη://www.ert.gr/mousikasynola/symfoniki-programma-synavlion

EDITORIAL