Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

13/04/2021 14:47

ΚΚΕ: Παρέμβαση στην Βουλή για να μην κλείσει η μοναδική δημόσια ψυχιατρική κλινική στη Δυτική Μακεδονία

Κατηγορία: Πολιτική
Ένα χτύπημα σε βάρος των ασθενών με ψυχικές διαταραχές καταφέρνει η κυβέρνηση με την απόφασή της, της διοίκησης της 3η Υ.Π.Ε. και της διοίκησης του νοσοκομείου Κοζάνης να κλείσει η μοναδική δημόσια στη Δυτική Μακεδονία
13/04/2021 10:30

Είκοσι έξι θέσεις εργασίας ανειδίκευτου προσωπικού στη Δ/νση Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας ΔΕΗ

Εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για την κάλυψη είκοσι έξι (26) θέσεων ανειδίκευτου προσωπικού (εργάτες) στη Δ/νση Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, 
13/04/2021 08:51

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τον Αγροτικό Σύλλογο Αμυνταίου για τις καταστροφές απο την παγωνιά

Κατηγορία: Φλώρινα
Καλούνται οι αγρότες που καλλιεργούν οπωροφόρα δέντρα αλλά και γενικότερα όλοι οι αγρότες να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας-διεκδίκησης με αφορμή τον παγετό που έπληξε την περιοχή Αμυνταίου τις προηγούμενες μέρες.
ped

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τον Αγροτικό Σύλλογο Αμυνταίου για τις καταστροφές απο την παγωνιά

Καλούνται οι αγρότες που καλλιεργούν οπωροφόρα δέντρα αλλά και γενικότερα όλοι οι αγρότες να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας-διεκδίκησης με αφορμή τον παγετό που έπληξε την περιοχή Αμυνταίου τις προηγούμενες μέρες.
13/04/2021 08:51
Περισσότερες ειδήσεις από την Δ. Μακεδονία

AcccordionΤο Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας διοργανώνει σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων Μουσικής και το Σύλλογο Γονέων του ΒΔΩΠ τον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ακορντεόν Πτολεμαΐδας.

Στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ακορντεόν, που απευθύνεται σε σπουδαστές όλων των επιπέδων ωδείων και Πανεπιστημιακών τμημάτων καθώς και σε εμπειροτέχνες ακορντεονίστες και σύνολα μουσικής δωματίου και ορχήστρες που έχουν στη σύνθεσή τους τουλάχιστον ένα ακορντεόν, έχουν δηλώσει και θα συμμετέχουν 35 σολίστες και σύνολα από όλη την Ελλάδα (Πτολεμαΐδα, Κοζάνη, Γιαννιτσά, Νάουσα, Γρεβενά, Βόλος, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ρέθυμνο).

Την Κριτική Επιτροπή του Διαγωνισμού αποτελούν καταξιωμένοι δάσκαλοι και σολίστες του οργάνου σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο: Roman Jbanov (Ρωσία), Domenique Emorine (Γαλλία), Κωνσταντίνος Ράπτης, Γιασμίνα Ντημητρίγεβιτς, Σπύρος Μελισσανίδης, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Μπελογιάννης Ιωαννίδης, Αναστάσιος Μαχαιρίδης.

Το Πρόγραμμα του Διαγωνιστικού μέρους, το οποίο μπορεί ο καθένας να παρακολουθήσει με ελεύθερη είσοδο είναι το εξής:

Σάββατο 5 Μαΐου: 15.00 – 20.00
Κυριακή 6 Μαΐου: 10.00 – 12.30

Στα πλαίσια του Διαγωνισμού θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και το διάσημο ακορντεονιστικό ντουέτο Paris-Moscow duo, με εμφανίσεις σε φεστιβάλ, τόσο στη Γαλλία όσο και στη Ρωσία, αλλά και σε πολλές άλλες χώρες: τη Δανία, την Ιταλία, την Πολωνία, την Κίνα, την Πορτογαλία, τη Λιθουανία, τον Καναδά, την Αγγλία, την Νορβηγία, την Ισπανία, την Ελβετία. Η συναυλία θα γίνει το Σάββατο 5 Μαΐου στις 20.30 στο Πνευματικό κέντρο Πτολεμαΐδας.

Η Διοργάνωση θα κλείσει την Κυριακή 6 Μαΐου 2012 στις 13.00 με το Gala των νικητών του Διαγωνισμού και την απονομή των Βραβείων

Συνοπτικά το πρόγραμμα του Διαγωνισμού έχει ως εξής:

Σάββατο 5 Μαΐου:
14.30: Έναρξη Διαγωνισμού
15.00: Διαγωνισμός στις κατηγορίες D,E,F,I,H,A,B
20.30 Συναυλία με το Ντουέτο Paris – Moscow

Κυριακή 6 Μαΐου

10.00: Διαγωνισμός στις κατηγορίες J,C,G
13.00: Απονομή Βραβείων και Συναυλία Νικητών

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Δαιγωνισμού: accordionptolemaida.weebly.com

EDITORIAL