Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

22/04/2021 10:42

Επιστολή Πλακεντά στον Αδωνη Γεωργιάδη ζητά να ανοίξει το λιανεμπόριο απο τις 24 Απριλίου

Κατηγορία: Πτολεμαΐδα
Λειτουργία εμπορικών καταστημάτων και λιανεμπορίου ενόψει της Πασχαλινής περιόδου. Κύριε Υπουργέ Εν αναμονή των εξαγγελιών από πλευράς της Κυβέρνησης, σχετικά με την λειτουργία του λιανεμπορίου
22/04/2021 09:03

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: «Πρόγραμμα ανταλλαγών δημοσίων υπαλλήλων (CSEP)» και «Πράσινες στέγες» -Συλλέγονται υπογραφές απο την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών

Κατηγορία: Πράσινα νέα
Σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε να καταχωρίσει δύο Ευρωπαϊκές Πρωτοβουλίες Πολιτών (ΕΠΠ) με τίτλους «Πρόγραμμα ανταλλαγών δημοσίων υπαλλήλων (CSEP)» και «Πράσινες στέγες».
22/04/2021 08:49

Οι "Ενεργοί Πολίτες" Φλώρινας στο Κέντρο Επισκεπτών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Κατηγορία: Φλώρινα
Το Κέντρο Επισκεπτών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που έχει την έδρα του στις Βρυξέλλες, παρέχει στους πολίτες τη δυνατότητα να κατανοήσουν καλύτερα τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,
ped

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Επιστολή Πλακεντά στον Αδωνη Γεωργιάδη ζητά να ανοίξει το λιανεμπόριο απο τις 24 Απριλίου

Λειτουργία εμπορικών καταστημάτων και λιανεμπορίου ενόψει της Πασχαλινής περιόδου. Κύριε Υπουργέ Εν αναμονή των εξαγγελιών από πλευράς της Κυβέρνησης, σχετικά με την λειτουργία του λιανεμπορίου
22/04/2021 10:42
Περισσότερες ειδήσεις από την Δ. Μακεδονία

altΜε το μήνυμα «η τύχη της γης είναι στα χέρια μας» ολοκληρώθηκε η Εβδομάδα Περιβάλλοντος που διοργάνωσαν ο δήμος Πτολεμαϊδας και ο σύλλογος εκπαιδευτικών α’θμιας Εκπαίδευσης Εορδαίας, με τη συμμετοχή 1500 παιδιών. Πανηγυρικό χαρακτήρα είχε η τελευταία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών, παρουσία του δημάρχου Πτολεμαϊδας Γρηγόρη Τσιούμαρη, ο οποίος μιλώντας στα παιδιά συνέδεσε το χθες, όταν τα παιδιά ζούσαν άφοβα στο φυσικό περιβάλλον με το σήμερα, ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην περιβαλλοντική αγωγή, που ο δήμος έχει θέσει ως προτεραιότητα.

«Η αγωγή που θα λάβετε έχει πολύ μεγάλη σημασία, ώστε να γίνετε οι αυριανοί ευαισθητοποιημένοι πολίτες» είπε ο κ. Τσιούμαρης, ενώ πρόσθεσε ότι «η Πτολεμαϊδα είναι μια από τις καθαρότερες πόλεις πανελλαδικά και παρόλο που κάποιοι επιμένουν να τη ρυπαίνουν, οι πολίτες πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αποθαρρύνουν τους ανεύθυνους συμπολίτες».

Ο προϊστάμενος του γραφείου α’θμιας εκπαίδευσης Εορδαίας Ιάκωβος Πολυχρονιάδης συνεχάρη το σύνολο των εκπαιδευτικών και των μαθητών που πήραν μέρος στα προγράμματα που περιλάμβανε η εβδομάδα Περιβάλλοντος, ευχόμενος όλοι μαζί να συμβάλλουν σε μια κοινωνία με λιγότερα περιβαλλοντικά προβλήματα.

«Ήταν μια ιδιαίτερα δημιουργική εβδομάδα και ελπίζουμε να ωφελήσει μελλοντικά όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στα διάφορα προγράμματα» επισήμανε ο υπεύθυνος σε θέματα Πρασίνου αντιδήμαρχος Απόστολος Καϊδης, προσθέτοντας ότι όλα ξεκίνησαν από την ευαισθησία του δήμου σε θέματα περιβάλλοντος.

Από τους βασικούς συντελεστές της όλης διοργάνωσης η εκπαιδευτικός Μαρία Καραγκιόζη υπογράμμισε ότι η συμμετοχή των μικρών παιδιών ξεπέρασε τις προσδοκίες τους, ενώ την ικανοποίησή τους εξέφρασαν όλες οι δασκάλες που πήραν μέρος στη διοργάνωση.

Ιδιαίτερα ευχαριστημένα εμφανίστηκαν τα ίδια τα παιδιά, τα οποία είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε προγράμματα ανακύκλωσης και δενδροφύτευσης, να παίξουν και να διασκεδάσουν, να συμμετέχουν σε δρώμενα με θέμα το περιβάλλον και την προστασία του πλανήτη.

 

EDITORIAL