Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

21/04/2021 16:44

Συζήτηση με τον Ευρωβουλευτή Πέτρο Κόκκαλη για την απολιγνιτοποίηση στην Ελλάδα - «Μηχανισμός Δίκαιης Μετάβασης και Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας -Ευκαιρίες και Προκλήσεις»

Κατηγορία: Εκδηλωσεις
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σκιώδης Εισηγητής της Αριστεράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης και μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων, Πέτρος Κόκκαλης,
21/04/2021 16:39

Π. Κουκουλόπουλος για τις εξελίξεις στο θέμα ΑΠΕ: Καμία δύναμη δεν είναι ανώτερη από τη συλλογική μας θέληση 

Κατηγορία: Ελεύθερο βήμα
Οι απαντήσεις δυο υπουργών στην ερώτηση που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για τη Μάνα Νερού και το ρόλο του συντονιστή της Αποκεντρωμένης
21/04/2021 16:22

Ο  θάνατος "του εμποράκου "  | του Ρούλη Κοκελίδη             

Κατηγορία: Ελεύθερο βήμα
Μπορείς να δουλεύεις πολλούς για λίγο, λίγους για πολύ, αλλά όχι για πάντα. Το ρητό αυτό βρίσκει πλήρη εφαρμογή στην διακυβέρνηση της σημερινής εξουσίας, ιδιαίτερα με τα μεσαία στρώματα τής Ελληνικής κοινωνίας. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε υποσχεθεί την πλήρη…
21/04/2021 16:13

Ερώτηση των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Δυτικής Μακεδονίας για τη μεταφορά της δημόσιας ψυχιατρικής κλινικής

Κατηγορία: Κοζάνη
Οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δυτικής Μακεδονίας κκ. Καλλιόπη Βέττα, Πέτη Πέρκα και Ολυμπία Τελιγιορίδου, κατέθεσαν κοινοβουλευτική ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας με θέμα :
ped

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ερώτηση των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Δυτικής Μακεδονίας για τη μεταφορά της δημόσιας ψυχιατρικής κλινικής

Οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δυτικής Μακεδονίας κκ. Καλλιόπη Βέττα, Πέτη Πέρκα και Ολυμπία Τελιγιορίδου, κατέθεσαν κοινοβουλευτική ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας με θέμα :
21/04/2021 16:13
Περισσότερες ειδήσεις από την Δ. Μακεδονία

genop_deiΣε μια εταιρεία με 7.500.000 πελάτες σε κάθε άκρη της χώρας την οποία κρατούν όρθια οι λιγοστοί εργαζόμενοι της λογικό και ανθρώπινο είναι να γίνονται και λάθη.

Δεν λέμε ότι είναι ωραίο, δεν λέμε ότι είναι σωστό, δεν δικαιολογούμε τους εαυτούς μας, όμως δεν μπορεί και δεν είναι σωστό από μεμονωμένες περιπτώσεις και λάθη να ισοπεδώνονται τα πάντα και να μην αναγνωρίζεται η προσπάθεια που καταβάλλεται από το λιγοστό προσωπικό.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ με το ηθικό ανάστημα του συνδικάτου που χρόνια τώρα αγωνίζεται με πράξεις (και για όποιον το αμφισβητεί μια ματιά στην ιστοσελίδα μας θα αποδείξει ότι έτσι είναι) για την προάσπιση των συμφερόντων της επιχείρησης και του καταναλωτή εκ μέρους όλων των εργαζομένων χωρίς να αναζητά δικαιολογίες και άλλοθι, ζητά συγνώμη για το γεγονός, είτε υπάρχουν είτε δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Κλείνοντας θέλουμε να κάνουμε δύο επισημάνσεις.

Η πρώτη έχει να κάνει με την αναγκαιότητα μιας σειράς εργασιών, όπως η καταμέτρηση και οι διακοπές ρεύματος να επανέλθουν αποκλειστικά στη ΔΕΗ.

Αυτές οι εργασίες είναι η επαφή της ΔΕΗ με την κοινωνία και δεν μπορεί να αφήνεται σε εποχικό προσωπικό που συνεχώς αλλάζει ή σε εργολάβους - ιδιώτες. Όταν αυτές οι εργασίες γίνονται από το μόνιμο προσωπικό τα λάθη σχεδόν μηδενίζονται.

Η δεύτερη αφορά όσους γαντζώνονται από τα όποια μεμονωμένα λάθη ή αδυναμίες της Δημόσιας Επιχείρησης για να ανοίξουν την πόρτα των ιδιωτών. Τους λέμε λοιπόν ας δουν τα έργα τους στη λιανική αγορά.

Ο εργαζόμενος δεν εργάζεται καλύτερα με το φόβο αλλά με τη συνείδηση και αυτή δεν καλλιεργείται με τον βούρδουλα.

 

EDITORIAL