Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

21/04/2021 12:20

90.000 δείγματα εξετάστηκαν στο Μοριακό Εργαστήριο του Νοσοκομείου Κοζάνης στον ένα χρόνο λειτουργίας του

Κατηγορία: Υγεία
Η ύπαρξη του εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας στο Νοσοκομείο Κοζάνης συνέβαλε αποφασιστικά στην ταχύτατη διάγνωση των κρουσμάτων στην δυτική Μακεδονία βοηθώντας το Ιατρικό προσωπικό που βρισκόταν
21/04/2021 07:48

Το ανασκαφικό έργο της ΠΕ Κοζάνης στην 33η Επιστημονική Συνάντηση για την Μακεδονία και Θράκη

Κατηγορία: Πολιτισμός
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης ενημερώνει το ενδιαφερόμενο κοινό ότι στις 22-24 Απριλίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η 33η Επιστημονική Συνάντηση για το Αρχαιολογικό Έργο στη Μακεδονία και Θράκη. 
21/04/2021 07:43

Τι ειπώθηκε στον Δήμο Δεσκάτης απο την επίσκεψη του Στ Πέτσα

Κατηγορία: Γρεβενά
Την Τρίτη 20 Απριλίου 2021 επισκέφθηκε το Δήμο Δεσκάτης ο Υπουργός κ. Στέλιος Πέτσας συνοδευόμενος από τον Βουλευτή της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Ανδρέα Πάτση,όπου στο Γραφείο του
ped

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Περισσότερες ειδήσεις από την Δ. Μακεδονία

spartakosTo Παράρτημα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ Ορυχείο Αμυνταίου, σχολιάζει το  πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο Ορυχείο με τους   αρχαιολόγους:

Ασχολούμαστε για μια ακόμη φορά με ένα θέμα που πλέον έχει φτάσει στα όρια του.
Με μεγάλη ευκολία, κάποιοι απεργάζονται τρόπους και χρησιμοποιούν μεθόδους,

με τελικό σκοπό το κλείσιμο του Ορυχείου. Παρατηρούμε ότι μόνο όπου υπάρχουν Ορυχεία δημόσια και δραστηριότητες της ΔΕΗ ανακαλύπτονται αρχαία ευρήματα και εμφανίζονται οι αρχαιολόγοι.
Είναι προφανές ότι τα συμφέροντα είναι τεράστια. Είναι βέβαιο ότι κάποιοι (αρχαιολόγοι) βρήκαν τον τρόπο να απομυζούν τη ΔΕΗ.
Είναι επίσης βέβαιο, ότι με την κωλυσιεργία που παρατηρείται, η δραστηριότητα του Ορυχείου μένει πίσω, δεν έχει αντικείμενο, σταματούν τα μηχανήματα και είναι πλέον ορατός ο κίνδυνος να κλείσει κυριολεκτικά το Ορυχείο.
Ένα Ορυχείο που είναι πλήρως παραγωγικό, ένα Ορυχείο που έφτασε στο σημείο να τροφοδοτεί τρεις Ατμοηλεκτρικούς Σταθμούς, το μόνο Ορυχείο που μπορεί να κρατήσει τον πιο σύγχρονο σταθμό της Ελλάδας, τον ΑΗΣ Μελίτης.
Τα συμφέροντα είναι τεράστια και πρέπει να δοθεί λύση άμεσα. Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τις ζωές 700 εργαζομένων. Κανείς δεν μπορεί να δυναμιτίζει την εύρυθμη λειτουργία του Ορυχείου Αμυνταίου και της μεγαλύτερης επιχείρησης της χώρας.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απαιτεί να δοθεί λύση άμεσα. Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να δουν σοβαρά αυτό το ζήτημα. Υπουργείο Πολιτισμού, Περιφέρεια και Κυβέρνηση πρέπει να σταματήσουν αυτή την κατάσταση, που μέσα σε όλα τα άλλα δεινά, επιβάρυνε ακόμη περισσότερο τους εργαζόμενους.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θα μπει μπροστά με κινητοποιήσεις κάθε είδους, θα καταδείξει το πρόβλημα και θα συνεχίσει αταλάντευτα μέχρι τη λύση.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να είναι κοντά στο Σωματείο και όλοι μαζί να προασπίσουμε τα συμφέροντα και το μέλλον μας.

EDITORIAL