Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

21/04/2021 12:20

90.000 δείγματα εξετάστηκαν στο Μοριακό Εργαστήριο του Νοσοκομείου Κοζάνης στον ένα χρόνο λειτουργίας του

Κατηγορία: Υγεία
Η ύπαρξη του εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας στο Νοσοκομείο Κοζάνης συνέβαλε αποφασιστικά στην ταχύτατη διάγνωση των κρουσμάτων στην δυτική Μακεδονία βοηθώντας το Ιατρικό προσωπικό που βρισκόταν
21/04/2021 07:48

Το ανασκαφικό έργο της ΠΕ Κοζάνης στην 33η Επιστημονική Συνάντηση για την Μακεδονία και Θράκη

Κατηγορία: Πολιτισμός
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης ενημερώνει το ενδιαφερόμενο κοινό ότι στις 22-24 Απριλίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η 33η Επιστημονική Συνάντηση για το Αρχαιολογικό Έργο στη Μακεδονία και Θράκη. 
21/04/2021 07:43

Τι ειπώθηκε στον Δήμο Δεσκάτης απο την επίσκεψη του Στ Πέτσα

Κατηγορία: Γρεβενά
Την Τρίτη 20 Απριλίου 2021 επισκέφθηκε το Δήμο Δεσκάτης ο Υπουργός κ. Στέλιος Πέτσας συνοδευόμενος από τον Βουλευτή της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Ανδρέα Πάτση,όπου στο Γραφείο του
ped

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Περισσότερες ειδήσεις από την Δ. Μακεδονία

amyntaioΗ μεγάλη έλλειψη προσωπικού, οδηγεί στην εντατικοποίηση της εργασίας με αποτέλεσμα τα συχνά και σοβαρά ατυχήματα. Στον ΑΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ-ΦΙΛΩΤΑ εξ΄ αιτίας αυτών ακριβώς των λόγων συνάδελφός μας σε σοβαρό εργατικό ατύχημα έχασε τα δάχτυλά του...

Συνέβη λίγες μέρες μετά το έμφραγμα συναδέλφου στη ίδια θέση εργασίας.

Η κατάσταση είναι δραματική. Η συνεχής τρομοκρατία με τα ασφαλιστικά δικαιώματα σπρώχνει τους συναδέλφους στη σύνταξη εντείνοντας το ήδη μεγάλο πρόβλημα.

Η ανασφάλεια του προσωπικού, λόγω της πώλησης του ΑΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ-ΦΙΛΩΤΑ και των γενικότερων προβλημάτων, οδηγεί τους συναδέλφους σε απόγνωση.

Καλούμε την διοίκηση της ΔΕΗ, την κυβέρνηση και κάθε υπεύθυνο, να προχωρήσουν άμεσα στην επίλυση του ζητήματος της έλλειψης προσωπικού πριν τα αποτελέσματα είναι πιο τραγικά.

Εφιστούμε την προσοχή στους συναδέλφους, να τηρούν απαρέγκλιτα τους κανόνες ασφαλείας που προβλέπονται, χωρίς καμία έκπτωση γιατί τίποτα δεν αξίζει περισσότερο απ΄ την ανθρώπινη ζωή.

EDITORIAL