Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

21/04/2021 16:44

Συζήτηση με τον Ευρωβουλευτή Πέτρο Κόκκαλη για την απολιγνιτοποίηση στην Ελλάδα - «Μηχανισμός Δίκαιης Μετάβασης και Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας -Ευκαιρίες και Προκλήσεις»

Κατηγορία: Εκδηλωσεις
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σκιώδης Εισηγητής της Αριστεράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης και μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων, Πέτρος Κόκκαλης,
21/04/2021 16:39

Π. Κουκουλόπουλος για τις εξελίξεις στο θέμα ΑΠΕ: Καμία δύναμη δεν είναι ανώτερη από τη συλλογική μας θέληση 

Κατηγορία: Ελεύθερο βήμα
Οι απαντήσεις δυο υπουργών στην ερώτηση που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για τη Μάνα Νερού και το ρόλο του συντονιστή της Αποκεντρωμένης
21/04/2021 16:22

Ο  θάνατος "του εμποράκου "  | του Ρούλη Κοκελίδη             

Κατηγορία: Ελεύθερο βήμα
Μπορείς να δουλεύεις πολλούς για λίγο, λίγους για πολύ, αλλά όχι για πάντα. Το ρητό αυτό βρίσκει πλήρη εφαρμογή στην διακυβέρνηση της σημερινής εξουσίας, ιδιαίτερα με τα μεσαία στρώματα τής Ελληνικής κοινωνίας. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε υποσχεθεί την πλήρη…
21/04/2021 16:13

Ερώτηση των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Δυτικής Μακεδονίας για τη μεταφορά της δημόσιας ψυχιατρικής κλινικής

Κατηγορία: Κοζάνη
Οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δυτικής Μακεδονίας κκ. Καλλιόπη Βέττα, Πέτη Πέρκα και Ολυμπία Τελιγιορίδου, κατέθεσαν κοινοβουλευτική ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας με θέμα :
ped

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ερώτηση των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Δυτικής Μακεδονίας για τη μεταφορά της δημόσιας ψυχιατρικής κλινικής

Οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δυτικής Μακεδονίας κκ. Καλλιόπη Βέττα, Πέτη Πέρκα και Ολυμπία Τελιγιορίδου, κατέθεσαν κοινοβουλευτική ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας με θέμα :
21/04/2021 16:13
Περισσότερες ειδήσεις από την Δ. Μακεδονία
altΗ συμμετοχή σου στην Εθνική Συνάντηση Νέων τον περασμένο Ιούλιο στην Αθήνα αποτέλεσε για εμάς μια αφετηρία νέων γνωριμιών με ανθρώπους από όλη την Ελλάδα που αγαπούν και φροντίζουν τα ζώα, άγρια και ήμερα.
Μας χαροποίησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι νέοι άνθρωποι ταξίδεψαν στην Αθήνα για να μάθουν από εμάς, από την τεχνογνωσία που εμείς στην ΑΝΙΜΑ χρόνια συγκεντρώνουμε.
Σε συνέχεια της Εθνικής Συνάντησης Νέων, διοργανώνουμε στις 26 Νοεμβρίου μία νέα συνάντηση, αυτή τη φορά πιο στοχευμένη στην περιοχή της Βόρειας Ελλάδας.
Επιθυμία μας είναι να προσελκύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους ως αρωγούς στο έργο της ΑΝΙΜΑ, στην προστασία και περίθαλψη της άγριας ζωής.
Στη συνάντησή μας αυτή, θα συζητήσουμε διάφορα θέματα για την προστασία της βιοποικιλότητας και ειδικότερα των άγριων ζώων και στη συνέχεια θα δούμε πιο πρακτικά ζητήματα περίθαλψης άγριων ζώων.

Στόχος είναι όλοι οι συμμετέχοντες να αποκομίσουν συγκεκριμένες γνώσεις για την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων με ζώα πληγωμένα, τραυματισμένα, κτλ. ώστε να υπάρξει η δυνατότητα δημιουργίας ενός δικτύου «ανταποκριτών άγριας ζωής», προς όφελος του περιβάλλοντος και δικό μας.

Στη συνάντηση μπορούμε επίσης να συζητήσουμε εκ νέου τις δυνατότητες δραστηριοποίησης σε τοπικό επίπεδο για θέματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος στην περιοχή σου.
Έτσι λοιπόν, θα χαρούμε πολύ να σε δούμε την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, στα γραφεία της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας στη Θεσσαλονίκη (Καστριτσίου 8), στις 4:30 το απόγευμα.
Παρακαλούμε να μας ενημερώσεις για την παρουσία σου έως την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, στο τηλέφωνο 210 9510075 210 9510075 ή στο 6948 884018, ή και εναλλακτικά στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


EDITORIAL