Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

21/04/2021 12:20

90.000 δείγματα εξετάστηκαν στο Μοριακό Εργαστήριο του Νοσοκομείου Κοζάνης στον ένα χρόνο λειτουργίας του

Κατηγορία: Υγεία
Η ύπαρξη του εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας στο Νοσοκομείο Κοζάνης συνέβαλε αποφασιστικά στην ταχύτατη διάγνωση των κρουσμάτων στην δυτική Μακεδονία βοηθώντας το Ιατρικό προσωπικό που βρισκόταν
21/04/2021 07:48

Το ανασκαφικό έργο της ΠΕ Κοζάνης στην 33η Επιστημονική Συνάντηση για την Μακεδονία και Θράκη

Κατηγορία: Πολιτισμός
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης ενημερώνει το ενδιαφερόμενο κοινό ότι στις 22-24 Απριλίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η 33η Επιστημονική Συνάντηση για το Αρχαιολογικό Έργο στη Μακεδονία και Θράκη. 
21/04/2021 07:43

Τι ειπώθηκε στον Δήμο Δεσκάτης απο την επίσκεψη του Στ Πέτσα

Κατηγορία: Γρεβενά
Την Τρίτη 20 Απριλίου 2021 επισκέφθηκε το Δήμο Δεσκάτης ο Υπουργός κ. Στέλιος Πέτσας συνοδευόμενος από τον Βουλευτή της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Ανδρέα Πάτση,όπου στο Γραφείο του
ped

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Περισσότερες ειδήσεις από την Δ. Μακεδονία

απο παλιότερη κινητοποιηση του ΣπάρτακουΜε σταμάτημα της λειτουργίας ολόκληρου του πάγιου μηχανολογικού εξοπλισμού των Ορυχείων στο Ενεργειακό Λεκανοπέδιο, ο ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ¨ δίνει ακόμα πιο δυναμικό τόνο στον νέο κύκλο κινητοποιήσεων, που εδώ και 10 ημέρες έχει ξεκινήσει, για τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη ΔΕΗ.

Οι ραγδαίες εξελίξεις που καταγράφουν τα ενεργειακά θέματα, η απήχηση που έχουν οι κινητοποιήσεις μας, οι φωνές που προστίθενται καθημερινά και δυναμώνουν τον αγώνα του Σωματείου και ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ, που δεν είναι άλλος από την εξασφάλιση της βιωσιμότητας της Επιχείρησης και την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής, μέσα από την συνέχιση εκμετάλλευσης του λιγνίτη, τις νέες προσλήψεις, την κατασκευή των νέων μονάδων, το καθαρό περιβάλλον, τις καλύτερες συνθήκες εργασίας, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ.

Σήμερα Τετάρτη, στις 2 το μεσημέρι, σταματάμε τη λειτουργία του πάγιου εξοπλισμού σε ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ και στέλνουμε το μήνυμα ,ότι δεν πρόκειται να κάνουμε ούτε βήμα πίσω. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.

 ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ,

ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΕΗ.

EDITORIAL