Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

13/04/2021 14:47

ΚΚΕ: Παρέμβαση στην Βουλή για να μην κλείσει η μοναδική δημόσια ψυχιατρική κλινική στη Δυτική Μακεδονία

Κατηγορία: Πολιτική
Ένα χτύπημα σε βάρος των ασθενών με ψυχικές διαταραχές καταφέρνει η κυβέρνηση με την απόφασή της, της διοίκησης της 3η Υ.Π.Ε. και της διοίκησης του νοσοκομείου Κοζάνης να κλείσει η μοναδική δημόσια στη Δυτική Μακεδονία
13/04/2021 10:30

Είκοσι έξι θέσεις εργασίας ανειδίκευτου προσωπικού στη Δ/νση Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας ΔΕΗ

Εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για την κάλυψη είκοσι έξι (26) θέσεων ανειδίκευτου προσωπικού (εργάτες) στη Δ/νση Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, 
ped

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Περισσότερες ειδήσεις από την Δ. Μακεδονία


Στο μικροσκόπιο του Οικονομικού Τμήματος της εισαγγελίας μπαίνουν οι συμβάσεις της ΔΕΗ για τα αιολικά πάρκα, με αφορμή παλαιότερα δημοσιεύματα του Τύπου που έκαναν λόγο για υπερκοστολογήσεις.

Ειδικότερα, πρόκειται για συμβάσεις της ΔΕΗ με συγκεκριμένη εταιρεία για έξι αιολικά πάρκα, έναντι του υπερβολικού, κατά τις καταγγελίες, τιμήματος των 120 εκατ. ευρώ.

Οι εισαγγελείς του Οικονομικού Τμήματος ζήτησαν από τη θυγατρική της ΔΕΗ που ασχολείται με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, να τους διαβιβάσει όλες τις συμβάσεις που έχουν υπογραφεί για αιολικά πάρκα, με στόχο να διαπιστώσουν εάν υπάρχουν υπερκοστολογήσεις και αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της απιστίας.

πηγη: μπε-απε

 

EDITORIAL