Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

22/04/2021 10:42

Επιστολή Πλακεντά στον Αδωνη Γεωργιάδη ζητά να ανοίξει το λιανεμπόριο απο τις 24 Απριλίου

Κατηγορία: Πτολεμαΐδα
Λειτουργία εμπορικών καταστημάτων και λιανεμπορίου ενόψει της Πασχαλινής περιόδου. Κύριε Υπουργέ Εν αναμονή των εξαγγελιών από πλευράς της Κυβέρνησης, σχετικά με την λειτουργία του λιανεμπορίου
22/04/2021 09:03

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: «Πρόγραμμα ανταλλαγών δημοσίων υπαλλήλων (CSEP)» και «Πράσινες στέγες» -Συλλέγονται υπογραφές απο την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών

Κατηγορία: Πράσινα νέα
Σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε να καταχωρίσει δύο Ευρωπαϊκές Πρωτοβουλίες Πολιτών (ΕΠΠ) με τίτλους «Πρόγραμμα ανταλλαγών δημοσίων υπαλλήλων (CSEP)» και «Πράσινες στέγες».
22/04/2021 08:49

Οι "Ενεργοί Πολίτες" Φλώρινας στο Κέντρο Επισκεπτών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Κατηγορία: Φλώρινα
Το Κέντρο Επισκεπτών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που έχει την έδρα του στις Βρυξέλλες, παρέχει στους πολίτες τη δυνατότητα να κατανοήσουν καλύτερα τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,
ped

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Επιστολή Πλακεντά στον Αδωνη Γεωργιάδη ζητά να ανοίξει το λιανεμπόριο απο τις 24 Απριλίου

Λειτουργία εμπορικών καταστημάτων και λιανεμπορίου ενόψει της Πασχαλινής περιόδου. Κύριε Υπουργέ Εν αναμονή των εξαγγελιών από πλευράς της Κυβέρνησης, σχετικά με την λειτουργία του λιανεμπορίου
22/04/2021 10:42
Περισσότερες ειδήσεις από την Δ. Μακεδονία


Ο Δήμαρχος κοζάνης Λ. Μαλούτας με την Δήμαρχο Βέροιας κα ιτον αντιδήμαρχο Ν. ΘεοδωρίδηΤο αιολικό πάρκο «Ζωοδόχος Πηγή», στην Δημοτική Ενότητα. Ελλησπόντου του Δήμου Κοζάνης, επισκέφθηκαν το πρωί της Τρίτης 12 Ιουλίου 2011, ο Δήμαρχος Κοζάνης, κ. Λάζαρος Μαλούτας και ο Αντιδήμαρχος Ελλησπόντου κ. Νίκος Θεοδωρίδης.
Τον Δήμαρχο Κοζάνης υποδέχθηκε

ο κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, Γενικός Δ/ντης της εταιρείας «Γκαμέσα Ενεργειακή Ελλάς Α.Ε.». και τον ενημέρωσε για την πορεία του έργου, που έχει πλέον ολοκληρωθεί και βρίσκεται στην τελευταία φάση της δοκιμαστικής του λειτουργίας. Ο κ. Μαλούτας περιόδευσε κατά μήκος του έργου, το οποίο βρίσκεται εγκατεστημένο σε υψόμετρο 1.600μ. και αποτελείται από 12 ανεμογεννήτριες συνολικής ισχύος 24MW.
Το έργο του αιολικού πάρκου υλοποιήθηκε από την «Ενεργειακή Πολυμύλου Α.Ε.» θυγατρική της «Γκαμέσα Ενεργειακή Ελλάς Α.Ε.», ενώ την κατασκευή ανέλαβε η «Global Energy Services», η οποία συνεργάστηκε με εργολάβους της περιοχής.
Ο κ. Μαλούτας ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στο αιολικό πάρκο «Ζωοδόχος Πηγή», επισκέφτηκε το Αιολικό Πάρκο «Παναγία Σουμελά» στην Καστανιά του Δήμου Βέροιας, μαζί με την Δήμαρχο Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου - Γεωργιάδη και τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας - Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής κ. Κων/νο Βοργιαζίδη.
Τις αντιπροσωπείες των Δήμων αλλά και των εργοληπτριών εταιρειών συνόδευσε καθ' όλη τη διάρκεια της περιοδείας και το τηλεοπτικό συνεργείο της κρατικής τηλεόρασης ΕΤ3 για τη δημιουργία σχετικού αφιερώματος σε επικείμενη εκπομπής της. Ερωτηθείς ο κ. Μαλούτας για το μεγάλο αυτό έργο ανάπτυξης, επεσήμανε πως « βρισκόμαστε σε ένα από τα μεγαλύτερα αιολικά πάρκα της πατρίδας μας, στο μεγαλύτερο αιολικό πάρκο της Δυτικής Μακεδονίας, στον μεγαλύτερο ενεργειακό Δήμο της χώρας μας, τον Δήμο Κοζάνης. Ο Δήμος συνεχίζει την στρατηγική να παραμείνει ενεργειακός όχι μόνο βασιζόμενος στον λιγνίτη αλλά και στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα γι' αυτή την επένδυση και θέλουμε να ενθαρρύνουμε και άλλες επενδύσεις στον τομέα των ΑΠΕ, και στις ανεμογεννήτριες και στα φωτοβολταϊκά».

 

EDITORIAL