Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

21/04/2021 12:20

90.000 δείγματα εξετάστηκαν στο Μοριακό Εργαστήριο του Νοσοκομείου Κοζάνης στον ένα χρόνο λειτουργίας του

Κατηγορία: Υγεία
Η ύπαρξη του εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας στο Νοσοκομείο Κοζάνης συνέβαλε αποφασιστικά στην ταχύτατη διάγνωση των κρουσμάτων στην δυτική Μακεδονία βοηθώντας το Ιατρικό προσωπικό που βρισκόταν
21/04/2021 07:48

Το ανασκαφικό έργο της ΠΕ Κοζάνης στην 33η Επιστημονική Συνάντηση για την Μακεδονία και Θράκη

Κατηγορία: Πολιτισμός
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης ενημερώνει το ενδιαφερόμενο κοινό ότι στις 22-24 Απριλίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η 33η Επιστημονική Συνάντηση για το Αρχαιολογικό Έργο στη Μακεδονία και Θράκη. 
21/04/2021 07:43

Τι ειπώθηκε στον Δήμο Δεσκάτης απο την επίσκεψη του Στ Πέτσα

Κατηγορία: Γρεβενά
Την Τρίτη 20 Απριλίου 2021 επισκέφθηκε το Δήμο Δεσκάτης ο Υπουργός κ. Στέλιος Πέτσας συνοδευόμενος από τον Βουλευτή της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Ανδρέα Πάτση,όπου στο Γραφείο του
ped

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Περισσότερες ειδήσεις από την Δ. Μακεδονία

Ακόμα ένα αρκουδάκι σκοτώθηκε σε τροχαίο στο νομό ΦλώριναςΕίναι ο τέταρτος θάνατος αρκούδας από τροχαίο για το 2011 και ο δεύτερος που σημειώνεται στην ίδια περιοχή: ένα αρσενικό αρκουδάκι οκτώ μηνών βρέθηκε νεκρό, χτυπημένο από αυτοκίνητο, κοντά στο συνοριακό σταθμό Κρυσταλλοπηγής.

Στον τόπο του τροχαίου έσπευσε ομάδα της οργάνωσης Αρκτούρος, έπειτα από τηλεφώνημα τον κοινοτάρχη της περιοχής Παύλου Μπαμπούκου. Το δυστύχημα εκτιμάται ότι συνέβη γύρω στις 6 τα ξημερώματα της Τρίτης, μόλις 250 μέτρα από τον συνοριακό σταθμό.

Στην περιοχή υπήρχαν προειδοποιητικές πινακίδες «Προσοχή Πέρασμα Αρκούδας» από τον Αρκτούρο και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Για μια ακόμα φορά, η οργάνωση καλεί την Πολιτεία να υλοποιήσει τα μέτρα που της έχουν προταθεί για την προστασία της πανίδας στους οδικούς άξονες της Βόρειας Ελλάδας. Η Εγνατία Οδός και οι κάθετοι άξονές της είναι οι περιοχές όπου σημειώνονται τα περισσότερα τέτοια τροχαία.

 

 

EDITORIAL