Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

21/04/2021 12:20

90.000 δείγματα εξετάστηκαν στο Μοριακό Εργαστήριο του Νοσοκομείου Κοζάνης στον ένα χρόνο λειτουργίας του

Κατηγορία: Υγεία
Η ύπαρξη του εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας στο Νοσοκομείο Κοζάνης συνέβαλε αποφασιστικά στην ταχύτατη διάγνωση των κρουσμάτων στην δυτική Μακεδονία βοηθώντας το Ιατρικό προσωπικό που βρισκόταν
21/04/2021 07:48

Το ανασκαφικό έργο της ΠΕ Κοζάνης στην 33η Επιστημονική Συνάντηση για την Μακεδονία και Θράκη

Κατηγορία: Πολιτισμός
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης ενημερώνει το ενδιαφερόμενο κοινό ότι στις 22-24 Απριλίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η 33η Επιστημονική Συνάντηση για το Αρχαιολογικό Έργο στη Μακεδονία και Θράκη. 
21/04/2021 07:43

Τι ειπώθηκε στον Δήμο Δεσκάτης απο την επίσκεψη του Στ Πέτσα

Κατηγορία: Γρεβενά
Την Τρίτη 20 Απριλίου 2021 επισκέφθηκε το Δήμο Δεσκάτης ο Υπουργός κ. Στέλιος Πέτσας συνοδευόμενος από τον Βουλευτή της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Ανδρέα Πάτση,όπου στο Γραφείο του
ped

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Περισσότερες ειδήσεις από την Δ. Μακεδονία

dakegenopΣΥΝΕΧΙΣΗ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ
Σε ιστορικές στιγμές γίνονται τα ιστορικά λάθη. Πιστή στη παράδοση της να κάνει ιστορικά λάθη ήταν για μία φορά ακόμη η παράταξη του Κ.Κ.Ε , που μέσα από το ΠΑΜΕ εκφράζεται στην ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

Αντί να ενισχύσει ουσιαστικά το μέτωπο αντίδρασης που διαμορφώνεται στο συνδικαλιστικό κίνημα από την αγωνιστική στάση της ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ και στελεχών των άλλων παρατάξεων , προτιμά την «μοναδικότητα των ολίγων» προβάλλοντας ως προδότες!! όλους τους άλλους .
Είναι το γνωστό φοβικό σύνδρομο του Κ.Κ.Ε ,
ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ .
Πάντα επέλεγε να ακυρώνει κάθε άλλη μορφή αντίστασης και να έχει την αποκλειστικότητα στην έκφραση της αγωνίας και των αγώνων του ΛΑΟΥ.
Ξεπερνούμε την στάση της ΕΣΚ και δεν θα επανέλθουμε. Οι στιγμές είναι μεγάλες για αυτό χρειάζεται η ενότητα ΟΛΩΝ.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας
Ποτέ η ΔΑΚΕ δεν αποφάσισε την αναστολή των κινητοποιήσεων όπως αυτές ψηφίστηκαν στο Δ.Σ της Κυριακής 9/10/2011.
Σε αντίθεση με την χθεσινή της απόφαση πρότεινε την ενίσχυση του πλαισίου των κινητοποιήσεων, εντάσσοντας το με τις άλλες ΔΕΚΟ και την Γ.Σ.Ε.Ε.
Διότι είναι κοινή η αντίληψη πλέον πως κανείς δεν μπορεί από μόνος του να σωθεί . Σε αυτή την στιγμή η έννοια της αλληλεγγύης μεταξύ των εργαζομένων και η διαμόρφωση ενιαίου κινήματος, είναι η μόνη απάντηση στην επίθεση που δεχόμαστε.
Το πολυνομοσχέδιο που κατεβάζει η κυβέρνηση είναι βέβαιο πώς μειώνει σε μεγάλο βαθμό τους μισθούς των εργαζομένων, όχι μόνο της ΔΕΗ , αλλά και όλων των ΔΕΚΟ και των εργαζομένων όλης της χώρας .
Δυστυχώς το σημαντικότερο όμως είναι ότι, καταργώντας πλήρως τις Σ.Σ.Ε. μετατρέπει την αγορά εργασίας σε ένα σύγχρονο δουλεμπόριο, στον οποίο ο μόνος κανόνας που θα ισχύει θα είναι ο νόμος του χρήματος.
Να αποσυρθεί στο σύνολό του τώρα .
Καμία τροποποίηση δεν μπορεί να μας παρασύρει.
Ούτως ή άλλως το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό και δεν μας ενδιαφέρει ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει πράξη.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν δυναμικά σε κάθε δράση κάνοντας πράξη, το αγωνιστικό πλάνο της Ομοσπονδίας.

 

EDITORIAL