Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

12/05/2021 13:38

Καθαρογράφηκε η απόφαση για το σκάνδαλο Siemens: "Το δικαστήριο πείθεται ότι το ΠΑΣΟΚ αποτελούσε τον τελικό αποδέκτη του ποσού αυτού"

Κατηγορία: Ελλάδα
Και με τη βούλα της δικαιοσύνης τα χρήματα από τα «μαύρα ταμεία» της Siemens έφτασαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ. Όπως αναφέρεται στην απόφαση που καθαρογράφηκε σε 4.500 σελίδες:
12/05/2021 13:11

Σε ισχύ 1150 MW θα μετατραπεί η Πτολεμαϊδα 5 μετά τις μετασκευές. Τι απάντησε ο Γ. Στάσσης σε ερώτηση των βουλευτών της Ελληνικής Λύσης

Κατηγορία: Ενέργεια
Σε απάντηση της ανωτέρω Ερώτησης που κατέθεσαν οι Βουλευτές της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ κ. Απόστολος Αβδελάς και κ. Κωνσταντίνος Χήτας
12/05/2021 13:04

Θετικές οι Οικονομικές προβλέψεις για την ανάκαμψη της Ευρωπαϊκής Οικονομίας το 2021 και 2022

Κατηγορία: Οικονομία
Σύμφωνα με τις εαρινές οικονομικές προβλέψεις του 2021, η οικονομία της ΕΕ θα αναπτυχθεί κατά 4,2 % το 2021 και κατά 4,4 % το 2022. Η οικονομία της ζώνης του ευρώ προβλέπεται να αναπτυχθεί κατά 4,3 % φέτος και κατά
emvolio
emvolio1

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Περισσότερες ειδήσεις από την Δ. Μακεδονία

katalipsi-genopΣτις εσωτερικές «έριδες» των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ και στην ιδιότυπη «κόντρα» που έχουν οι εργαζόμενοι του Βόρειου και του Νότιου Συστήματος πνίγηκε χθές η κατάληψη του κτηρίου όπου εκδίδονται οι λογαριασμοί της ΔΕΗ.
Οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ, που πραγματοποίησαν χθες και 20λεπτη «μπούκα» στο γραφείο του προέδρου

της ΔΕΗ, Αρθούρου Ζερβού, δίνουν τώρα ραντεβού στα σπίτια όσων πολιτών δεν πληρώσουν τους λογαριασμούς και εκδοθεί εντολή διακοπής της ηλεκτροδότησής τους.
Η δυναμική τέτοιων αντιδράσεων μένει να αποδειχθεί στην πράξη, καθώς η πρώτη απόπειρα επίδειξης πυγμής εκ μέρους των συνδικαλιστών στο όνομα των πολιτών είχε τη δυναμική φωτοβολίδας.

Ηδη από χθες οι εκτυπωτικές μονάδες της ΔΕΗ στο Μοσχάτο ξαναπήραν μπροστά και τυπώνουν τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς με το ειδικό τέλος ακινήτων, η αποστολή των οποίων θα ξεκινήσει τα επόμενα 24ωρα, πιθανόν το Σάββατο ή τη Δευτέρα.

Το άδοξο τέλος των κινητοποιήσεων «σφύριξε» χθες ο πρόεδρος του πανίσχυρου Σωματείου «Σπάρτακος» (το δεύτερο μεγαλύτερο μετά την αθηνοκεντρική ΕΤΕ ΔΕΗ) και μέλους της Ομοσπονδίας, Γιώργος Αδαμίδης, ο οποίος ζήτησε από τους συναδέλφους του να σταματήσουν την κατάληψη, προσδίδοντάς της μάλιστα συμβολικό χαρακτήρα.

Λίγο νωρίτερα η ΔΕΗ είχε προειδοποιήσει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά των συνδικαλιστών, ενώ ανακοίνωσε ότι αν συνεχιζόταν η κατάληψη, θα απευθυνόταν σε ιδιωτικές εταιρείες για να τυπώσουν και να αποστείλουν τους λογαριασμούς. Οι προσπάθειες του προέδρου της ΓΕΝΟΠ, Νίκου Φωτόπουλου, να κινητοποιήσει περισσότερους εργαζόμενους της ΔΕΗ στο μπλόκο δεν είχαν αποτέλεσμα.
Β.ΓΕΩΡΓΑΣ- ελευθεροτυπια

EDITORIAL