Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

21/04/2021 12:20

90.000 δείγματα εξετάστηκαν στο Μοριακό Εργαστήριο του Νοσοκομείου Κοζάνης στον ένα χρόνο λειτουργίας του

Κατηγορία: Υγεία
Η ύπαρξη του εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας στο Νοσοκομείο Κοζάνης συνέβαλε αποφασιστικά στην ταχύτατη διάγνωση των κρουσμάτων στην δυτική Μακεδονία βοηθώντας το Ιατρικό προσωπικό που βρισκόταν
21/04/2021 07:48

Το ανασκαφικό έργο της ΠΕ Κοζάνης στην 33η Επιστημονική Συνάντηση για την Μακεδονία και Θράκη

Κατηγορία: Πολιτισμός
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης ενημερώνει το ενδιαφερόμενο κοινό ότι στις 22-24 Απριλίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η 33η Επιστημονική Συνάντηση για το Αρχαιολογικό Έργο στη Μακεδονία και Θράκη. 
21/04/2021 07:43

Τι ειπώθηκε στον Δήμο Δεσκάτης απο την επίσκεψη του Στ Πέτσα

Κατηγορία: Γρεβενά
Την Τρίτη 20 Απριλίου 2021 επισκέφθηκε το Δήμο Δεσκάτης ο Υπουργός κ. Στέλιος Πέτσας συνοδευόμενος από τον Βουλευτή της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Ανδρέα Πάτση,όπου στο Γραφείο του
ped

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Περισσότερες ειδήσεις από την Δ. Μακεδονία

genop_deiΚύριε Υπουργέ,
Σας είναι γνωστές οι θέσεις της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ σχετικά με την πολιτική σας, για την εκποίηση – ξεπούλημα των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ ή την πρόσφατη -και πέρα από κάθε αμφιβολία επιζήμια απόφαση- για τη δημιουργία «μικρών ΔΕΗ». Η νέα αυτή πολιτική, που έχει στόχο την ευκολότερη πώληση – εκποίηση δημόσιου πλούτου

και την ικανοποίηση «επιθυμιών» και «απαιτήσεων», θα έχει ολέθριες συνέπειες στην ενεργειακή επάρκεια της χώρας, τη βιομηχανική παραγωγή αλλά και τη ζωή εκατομμυρίων Ελλήνων.
Με αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητας σας υπενθυμίζουμε ότι, η ΔΕΗ με την τεράστια προσφορά της σε εθνικό, κοινωνικό, οικονομικό και εργασιακό επίπεδο είναι ιδιοκτησία του Ελληνικού λαού και όχι των κυβερνήσεων.
Επιπροσθέτως δε πρέπει να σας πούμε ότι προκαλεί προβληματισμό και δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά η βιασύνη και η πολιτική σας συμπεριφορά να μην περιμένετε καν την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, για τις προσφυγές που είχε καταθέσει η Διοίκηση της ΔΕΗ και που σύμφωνα με έγκυρη πληροφόρηση θα εκδοθούν στις 15 Δεκέμβριου 2011.

Θα πρέπει πάντως να γνωρίζετε ότι, η όποια υπόσχεση και δέσμευση σας απέναντι στους ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ τοκογλύφους θα συναντήσει την πιο σκληρή αντίδραση – αντίσταση των χιλιάδων εργαζομένων της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

Πριν είναι αργά για τα συμφέροντα της ΔΕΗ και του Ελληνικού λαού αναθεωρήστε τις καταστρεπτικές αποφάσεις που έχετε πάρει.

Εγκαταλείψτε εδώ και τώρα την πολιτική που καταστρέφει τη ΔΕΗ.

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

 

EDITORIAL