Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

21/04/2021 12:20

90.000 δείγματα εξετάστηκαν στο Μοριακό Εργαστήριο του Νοσοκομείου Κοζάνης στον ένα χρόνο λειτουργίας του

Κατηγορία: Υγεία
Η ύπαρξη του εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας στο Νοσοκομείο Κοζάνης συνέβαλε αποφασιστικά στην ταχύτατη διάγνωση των κρουσμάτων στην δυτική Μακεδονία βοηθώντας το Ιατρικό προσωπικό που βρισκόταν
21/04/2021 07:48

Το ανασκαφικό έργο της ΠΕ Κοζάνης στην 33η Επιστημονική Συνάντηση για την Μακεδονία και Θράκη

Κατηγορία: Πολιτισμός
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης ενημερώνει το ενδιαφερόμενο κοινό ότι στις 22-24 Απριλίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η 33η Επιστημονική Συνάντηση για το Αρχαιολογικό Έργο στη Μακεδονία και Θράκη. 
21/04/2021 07:43

Τι ειπώθηκε στον Δήμο Δεσκάτης απο την επίσκεψη του Στ Πέτσα

Κατηγορία: Γρεβενά
Την Τρίτη 20 Απριλίου 2021 επισκέφθηκε το Δήμο Δεσκάτης ο Υπουργός κ. Στέλιος Πέτσας συνοδευόμενος από τον Βουλευτή της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Ανδρέα Πάτση,όπου στο Γραφείο του
ped

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Περισσότερες ειδήσεις από την Δ. Μακεδονία

spartakosΤην απόλυτη δικαίωση των θέσεων/επισημάνσεων του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ σχετικά με Energa Hellas Power αποτελεί το κανόνι που έσκασε με την καταγγελία των συμβάσεων των δύο εταιρειών, σώζοντας στο παρά πέντε τη λιανική αγορά ρεύματος.

Αγορά που παραλίγο έλειψε να τινάξουν στον αέρα οι αρμόδιοι θεσμικοί φορείς (ΥΠΕΚΑ, ΡΑΕ, ΔΕΣΜΗΕ), κωλυσιεργώντας προκλητικά για το εν λόγω θέμα.
Μετά τα υπέρογκα φέσια των εταιρειών και την αναστάτωση που προκλήθηκε, οι εταιρείες τελικά διεγράφησαν και από το μητρώο της αγοράς, εξαιτίας ακριβώς της μη εκπλήρωσης των οικονομικών τους υποχρεώσεων.
Εφεξής και προκειμένου να αποφευχθούν ανάλογα δυσάρεστα περιστατικά, θα πρέπει οι καταναλωτές να ξέρουν ποιόν εμπιστεύονται ως πάροχό τους και να εξετάζουν τα «κίνητρα» των εκάστοτε εμφανιζόμενων εταιρειών, προβάλλοντας ως δέλεαρ το ότι προσφέρουν -δήθεν- φθηνότερο ρεύμα.
Εκείνο που φυσικά αποφεύγουν να πουν οι διάφορες εταιρίες, είναι ότι αν μπορούν να έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν κάτι φθηνότερα, είναι απλά και μόνο επειδή ακολουθούν την τακτική του φεσώματος του κράτους. Κατά συνέπεια, για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι ο μοναδικός αξιόπιστος πάροχος ρεύματος είναι η ΔΕΗ.

 

EDITORIAL