Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

21/04/2021 12:20

90.000 δείγματα εξετάστηκαν στο Μοριακό Εργαστήριο του Νοσοκομείου Κοζάνης στον ένα χρόνο λειτουργίας του

Κατηγορία: Υγεία
Η ύπαρξη του εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας στο Νοσοκομείο Κοζάνης συνέβαλε αποφασιστικά στην ταχύτατη διάγνωση των κρουσμάτων στην δυτική Μακεδονία βοηθώντας το Ιατρικό προσωπικό που βρισκόταν
21/04/2021 07:48

Το ανασκαφικό έργο της ΠΕ Κοζάνης στην 33η Επιστημονική Συνάντηση για την Μακεδονία και Θράκη

Κατηγορία: Πολιτισμός
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης ενημερώνει το ενδιαφερόμενο κοινό ότι στις 22-24 Απριλίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η 33η Επιστημονική Συνάντηση για το Αρχαιολογικό Έργο στη Μακεδονία και Θράκη. 
21/04/2021 07:43

Τι ειπώθηκε στον Δήμο Δεσκάτης απο την επίσκεψη του Στ Πέτσα

Κατηγορία: Γρεβενά
Την Τρίτη 20 Απριλίου 2021 επισκέφθηκε το Δήμο Δεσκάτης ο Υπουργός κ. Στέλιος Πέτσας συνοδευόμενος από τον Βουλευτή της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Ανδρέα Πάτση,όπου στο Γραφείο του
ped

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Περισσότερες ειδήσεις από την Δ. Μακεδονία

genop_deiΗ ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ δείχνει οτι πλησιάζει η χρονική στιγμή όπου θα πέσουν οι υπογραφές για την κατασκευή της μονάδας στην Πτολεμαϊδα.  Φαίνεται οτι έχουν ξεπεραστεί όλα τα εμπόδια ακόμη και αυτό της χρηματοδότησης. Η ανακοίνωση ειναι η παρακάτω:
Χωρίς να αναφέρουμε λεπτομέρειες

όπως όλα δείχνουν το πρόβλημα χρηματοδότησης της κατασκευής της μονάδας ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ V ξεπερνιέται, γι΄αυτό και με σημερινή απόφαση του, το Δ.Σ της ΔΕΗ ΑΕ εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο να ενημερώσει την βουλή των Ελλήνων όπως άλλωστε προβλέπεται. Τις επόμενες μέρες αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης.

Με βάση αυτά και χωρίς να εφησυχάσουμε ούτε στιγμή μέχρι την υπογραφή της σύμβασης, δηλώνουμε την ικανοποίησή μας για το ξεπέρασμα των οικονομικών εμποδίων κατασκευής της μονάδας ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ V.

Μιας υπερσύγχρονης μονάδας, αντιρρυπαντικής τεχνολογίας που θα ενισχύσει το ενεργειακό χαρτοφυλάκιο της ΔΕΗ.

Μιας μονάδας που τόσα έχει να προσφέρει στο ενεργειακό ισοζύγιο, στην ασφάλεια ενεργειακού εφοδιασμού και πάνω απ΄όλα στην πολύπαθη περιοχή των Ν. Κοζάνης και Φλώρινας.

 

EDITORIAL