Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

14/04/2021 17:52

Π. Πέρκα: «Η αλήθεια για τις σιδηροδρομικές συνδέσεις της Ελλάδας με την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία»

Κατηγορία: Πολιτική
Δήλωση της Βουλευτή Φλώρινας και Αν. Τομεάρχη Περιβάλλοντος & Ενέργειας Π. Πέρκα σχετικά με τις σιδηροδρομικές συνδέσεις της Ελλάδας με την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία Κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής & Εμπορίου
13/04/2021 14:47

ΚΚΕ: Παρέμβαση στην Βουλή για να μην κλείσει η μοναδική δημόσια ψυχιατρική κλινική στη Δυτική Μακεδονία

Κατηγορία: Πολιτική
Ένα χτύπημα σε βάρος των ασθενών με ψυχικές διαταραχές καταφέρνει η κυβέρνηση με την απόφασή της, της διοίκησης της 3η Υ.Π.Ε. και της διοίκησης του νοσοκομείου Κοζάνης να κλείσει η μοναδική δημόσια στη Δυτική Μακεδονία
13/04/2021 10:30

Είκοσι έξι θέσεις εργασίας ανειδίκευτου προσωπικού στη Δ/νση Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας ΔΕΗ

Εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για την κάλυψη είκοσι έξι (26) θέσεων ανειδίκευτου προσωπικού (εργάτες) στη Δ/νση Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, 
ped

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Περισσότερες ειδήσεις από την Δ. Μακεδονία

Με πρωτοβουλία του Δήμου Σιάτιστας, που διέθεσε χώμα, νερό και δέντρα, και συμμάχους τον καλό καιρό και ομάδες πολιτών, πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία δενδροφύτευση στο λόφο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Σιάτιστα, με σκοπό τη δημιουργία μίας πράσινης εικόνας στη διαδρομή από Μπάρα προς Σιάτιστα. Τα δενδρύλλια φυτεύτηκαν επιτυχώς ενώ παράλληλα στην περιοχή αυτή έχει αναπτυχθεί αυτοφυής χλωρίδα από αγριόχορτα και αγριολούλουδα.

Η φροντίδα των δενδρυλλίων πρέπει να είναι εντατική και συνεχής. Όσοι δημότες επιθυμούν μπορούν να συμβάλλουν στην προστασία και φροντίδα – συντήρηση των δενδρυλλίων αυτών(πότισμα – καθαρισμός χώρου), βοηθώντας στην προσπάθεια του Δήμου να αναβαθμίσει περιβαλλοντικά την περιοχή αυτή και να δημιουργήσει μία όμορφη φυσική εικόνα για τους επισκέπτες και τους κατοίκους της Σιάτιστας.

Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται με απόφαση του Δασαρχείου Τσοτυλίου και του Δήμου Σιάτιστας η είσοδος και βόσκηση σε κάθε είδους ζώο στις περιοχές «Παλιό απαγορευμένο» από Άγιο Νικάνορα, μονοπάτι Ρούντας μέχρι το ΒΙΟ.ΠΑ. και από το ΒΙΟ.ΠΑ. μέχρι το ξωκλήσι του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, και όχι μόνο στην περιφραγμένη περιοχή.  

Ο Δήμος ευχαριστεί θερμά τις ομάδες των πολιτών που συμμετείχαν στις δενδροφυτεύσεις και τους συγχαίρει για την εργατικότητα και τη συνεργασία, και παροτρύνει και άλλους πολίτες να συμμετέχουν στις δενδροφυτεύσεις, μεμονωμένα ή με ομάδες.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, στις 5 Ιουνίου, υπενθυμίζουμε ότι η οικολογική συνείδηση και η αγάπη για το περιβάλλον θα πρέπει να μας χαρακτηρίζει όλο το χρόνο.

Σεβόμαστε τη φύση, δεν πετάμε σκουπίδια και συμμετέχουμε στην ανακύκλωση, γιατί προστατεύοντας το περιβάλλον βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής μας.

 

EDITORIAL