Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

21/04/2021 12:20

90.000 δείγματα εξετάστηκαν στο Μοριακό Εργαστήριο του Νοσοκομείου Κοζάνης στον ένα χρόνο λειτουργίας του

Κατηγορία: Υγεία
Η ύπαρξη του εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας στο Νοσοκομείο Κοζάνης συνέβαλε αποφασιστικά στην ταχύτατη διάγνωση των κρουσμάτων στην δυτική Μακεδονία βοηθώντας το Ιατρικό προσωπικό που βρισκόταν
21/04/2021 07:48

Το ανασκαφικό έργο της ΠΕ Κοζάνης στην 33η Επιστημονική Συνάντηση για την Μακεδονία και Θράκη

Κατηγορία: Πολιτισμός
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης ενημερώνει το ενδιαφερόμενο κοινό ότι στις 22-24 Απριλίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η 33η Επιστημονική Συνάντηση για το Αρχαιολογικό Έργο στη Μακεδονία και Θράκη. 
21/04/2021 07:43

Τι ειπώθηκε στον Δήμο Δεσκάτης απο την επίσκεψη του Στ Πέτσα

Κατηγορία: Γρεβενά
Την Τρίτη 20 Απριλίου 2021 επισκέφθηκε το Δήμο Δεσκάτης ο Υπουργός κ. Στέλιος Πέτσας συνοδευόμενος από τον Βουλευτή της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Ανδρέα Πάτση,όπου στο Γραφείο του
ped

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Περισσότερες ειδήσεις από την Δ. Μακεδονία

altΜε αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στα θέματα του ασφαλιστικού και των εργασιακών, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Κοζάνης Γιάννης Βλατής αναρωτήθηκε  «πως είναι δυνατόν να είναι κανείς ευχαριστημένος όταν ουσιαστικά γίνονται αλλαγές που πολλές φορές είναι βίαιες με την έννοια ότι έπρεπε να έχουν γίνει πριν πολλά χρόνια». Ο κ. Βλατής απαντώντας σε ερώτηση για τις προσωπικές επιθέσεις που δέχεται από στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος, επισήμανε ότι «οι αποφάσεις είναι συλλογικές και δεν είναι ευθύνη ενός μόνου υπουργού».

Αξιοσημείωτο πάντως είναι, σε ότι αφορά τις υποψηφιότητες στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου ο κ. Βλατής αναφέρθηκε πως «δεν έχει κλειδώσει καμία υποψηφιότητα στο Ν. Κοζάνης και ότι τα ονόματα των υποψηφίων που θα τεθούν επικεφαλής των ψηφοδελτίων του κόμματος στους νομούς και τις περιφέρειες της χώρας θα συζητηθούν και θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα στην συνεδρίαση του εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ».  

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΛΑΤΗ ΣΤΟ VETO91fm
{mp3}100630_blatis{/mp3} 

EDITORIAL