Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

19/04/2021 20:24

Κορονοϊός: 1.607 νέα κρούσματα, 847 διασωληνωμένοι, 78 θάνατοι - 51 κρούσματα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Κατηγορία: Υγεία
Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.607, εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 316.879 (ημερήσια μεταβολή…
19/04/2021 16:56

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Αν. υπουργού Εσωτερικών Στ. Πέτσα σε Γρεβενά και Κοζάνη

Κατηγορία: Κοζάνη
Επίσκεψη στη Δυτική Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσει ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, την Τρίτη 20 Απριλίου και την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021.
19/04/2021 12:28

Περιοδεία στην Κοζάνη και στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου απο τον βουλευτή του ΚΚΕ Λεωνίδα Στολτίδη.

Κατηγορία: Κοζάνη
Στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητας της ΤΟ Κοζάνης και της ΤΟ Ενεργειακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, την Τετάρτη 21 Απρίλη, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην περιοχή ο βουλευτής του ΚΚΕ Λεωνίδας Στολτίδης.
ped

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Αν. υπουργού Εσωτερικών Στ. Πέτσα σε Γρεβενά και Κοζάνη

Επίσκεψη στη Δυτική Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσει ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, την Τρίτη 20 Απριλίου και την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021.
19/04/2021 16:56
Περισσότερες ειδήσεις από την Δ. Μακεδονία

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣΤην απομάκρυνση του πρώην γενικού γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ανδρέα Λεούδη από το κόμμα της Ν.Δ. είναι αποφασισμένος να απαιτήσει ο βουλευτής της Ν.Δ. στο Νομό Κοζάνης Γιώργος Κασαπίδης. Μετά την χθεσινή συνέντευξη τύπου του νυν γ.γ. Γιώργου Κίρκου και την δημοσιοποίηση των στοιχείων στα οποία καταλήγουν οι έρευνες και οι ΕΔΕ που διενεργήθηκαν, ο κ. Κασαπίδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του VETO 91fm, αντέδρασε έντονα λέγοντας πως «αυτό που ο κόσμος το είχε τύμπανο και εμείς κρυφό καμάρι, έρχεται σήμερα η νέα διοίκηση της Περιφέρειας, με τα πορίσματα της ΕΔΕ, δυστυχώς να επιβεβαιώσει. Να επιβεβαιώσει όλα όσα έφταναν τότε στα αφτιά μας αλλά και πολύ περισσότερα πράγματα».

Ο κ. Κασαπίδης τόνισε πως «η Ν.Δ. δεν πρέπει να έχει τέτοια άτομα στο στελεχιακό της δυναμικό γιατί δεν μιλάμε εδώ για σκιές αλλά για χειροπιαστά πράγματα που πέφτουν και σε πλακώνουν. Δεν θα απολογούμαστε εμείς για αυτό το παρελθόν, ανθρώπων που θέλησαν να μπούνε στη Ν.Δ. για ίδιο όφελος».
Μάλιστα όπως σημείωσε: «Οφείλει καταρχήν ο ίδιος ο κ. Λεούδης να παραιτηθεί από τη θέση που εκλέχθηκε (πρόσφατα στην Π.Ε.) και να μην επικαλείται την παράταξη της Ν.Δ., ότι δηλαδή είναι πολιτική δίωξη αυτό που συμβαίνει. Αν υπάρχουν αυτά τα στοιχεία που λέει ο κ. Κίρκος για έργα που ανατίθονταν, δεν υλοποιούνταν και πληρώνονταν, για αυτό δεν φταίει η Ν.Δ.».
Ο βουλευτής του Νομού Κοζάνης όπως ανέφερε έχει ζητήσει τα πορίσματα των ΕΔΕ και θα συλλέξει όλα τα στοιχεία από τα αρμόδια υπουργεία, που αφορούν στις συγκεκριμένες υποθέσεις, προκειμένου να τα καταθέσει στα όργανα του κόμματος.
Ο κ. Κασαπίδης στο παρελθόν είχε στραφεί εναντίον του τότε γ.γ. κ. Λεούδη διατυπώνοντας μάλιστα το αίτημα για απομάκρυνσή του από την θέση του γ.γ.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΣΤΟ VETO 91fm
{mp3}100706_kasapidisena{/mp3}

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ κ. ΚΑΣΑΠΙΔΗ
{mp3}100706_kasapidisdio{/mp3}

EDITORIAL