Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

13/04/2021 14:47

ΚΚΕ: Παρέμβαση στην Βουλή για να μην κλείσει η μοναδική δημόσια ψυχιατρική κλινική στη Δυτική Μακεδονία

Κατηγορία: Πολιτική
Ένα χτύπημα σε βάρος των ασθενών με ψυχικές διαταραχές καταφέρνει η κυβέρνηση με την απόφασή της, της διοίκησης της 3η Υ.Π.Ε. και της διοίκησης του νοσοκομείου Κοζάνης να κλείσει η μοναδική δημόσια στη Δυτική Μακεδονία
13/04/2021 10:30

Είκοσι έξι θέσεις εργασίας ανειδίκευτου προσωπικού στη Δ/νση Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας ΔΕΗ

Εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για την κάλυψη είκοσι έξι (26) θέσεων ανειδίκευτου προσωπικού (εργάτες) στη Δ/νση Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, 
13/04/2021 08:51

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τον Αγροτικό Σύλλογο Αμυνταίου για τις καταστροφές απο την παγωνιά

Κατηγορία: Φλώρινα
Καλούνται οι αγρότες που καλλιεργούν οπωροφόρα δέντρα αλλά και γενικότερα όλοι οι αγρότες να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας-διεκδίκησης με αφορμή τον παγετό που έπληξε την περιοχή Αμυνταίου τις προηγούμενες μέρες.
ped

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τον Αγροτικό Σύλλογο Αμυνταίου για τις καταστροφές απο την παγωνιά

Καλούνται οι αγρότες που καλλιεργούν οπωροφόρα δέντρα αλλά και γενικότερα όλοι οι αγρότες να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας-διεκδίκησης με αφορμή τον παγετό που έπληξε την περιοχή Αμυνταίου τις προηγούμενες μέρες.
13/04/2021 08:51
Περισσότερες ειδήσεις από την Δ. Μακεδονία

Συνέχεια στο ζήτημα του Τοπικού Πόρου Ανάπτυξης δόθηκε σήμερα με τους βουλευτές του Νομού Κοζάνης, από το ΠΑΣΟΚ Γιάννη Βλατή και από τη Ν.Δ. Γιώργο Κασαπίδη και Μιχάλη Παπαδόπουλο, να καταθέτουν τις απόψεις τους στο ραδιόφωνο του VETO 91fm. Ξεχώρισε η πλήρης στήριξη που παρείχε ο Μιχάλης Παπαδόπουλος στο νομάρχη Κοζάνης Γιώργο Δακή με αφορμή τα πρόσφατα τεκταινόμενα στη Ν.Α. 

 

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΤΗΣΟ Γιάννης Βλατής χαρακτήρισε «απαράδεκτη την υποθήκευση του επόμενου ΕΑΠ από τις υπερβάσεις των προγραμματισμένων έργων που έχουν αποφασιστεί». Ταυτόχρονα συμφώνησε τόσο στην ανάγκη να υπάρξει ένας απολογισμός των έργων που υλοποιήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τον ΤΠΑ και να συζητηθεί από την αρχή η φιλοσοφία διαχείρισής του.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΛΑΤΗ ΣΤΟ VETO 91fm

{mp3}100209_blatisgiaporo{/mp3}

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣΟ Γιώργος Κασαπίδης επισήμανε πως «το ζητούμενο είναι η σωστή αξιοποίηση του πόρου και όχι να ανατραπεί ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός των έργων που αποφασίστηκαν από τα αρμόδια θεσμικά όργανα» και τόνισε πως πρέπει να γίνει διεξοδική συζήτηση για την χρονική αξιοποίηση των ΕΑΠ. Ο κ. Κασαπίδης επανέλαβε την παλαιότερή του πρόταση για αξιοποίηση του πόρου (50%) στην έρευνα και στην καινοτομία αλλά και στις ιδιωτικές επενδύσεις προκειμένου όπως είπε «να επωφεληθεί το περιβάλλον και η επιχειρηματικότητα». Τέλος ως αρμόδιος τομεάρχης του κόμματος για θέματα αγροτικής ανάπτυξης σχολίασε τις εξελίξεις στις αγροτικές κινητοποιήσεις κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι εξαπάτησε τους αγρότες σε σχέση με τις προεκλογικές δεσμεύσεις που υπήρξαν.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΣΤΟ VETO 91fm
{mp3}100209_kasapidisgiaporo{/mp3}

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΟ Μιχάλης Παπαδόπουλος για τον ΤΠΑ έκανε λόγο για «σωστή σκέψη» σε ότι αφορά την θεσμοθέτηση 4ετούς περιόδου διαχείρισής του. Σχολιάζοντας τα τελευταία τεκταινόμενα στη νομαρχιακή αρχή παρείχε πλήρη κάλυψη στο νομάρχη Γιώργο Δακή επισημαίνοντας «ότι κινείται σε όλα τα θέματα με απόλυτη διαφάνεια». Ο κ. Παπαδόπουλος άσκησε κριτική εφ όλης της ύλης στην κυβέρνηση κάνοντας λόγο για προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης με το άνοιγμα, ταυτόχρονα, πολλών νομοσχεδίων, όπως το μεταναστευτικό, χωρίς όμως στην ουσία να λύνονται προβλήματα.                  

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ VETO 91fm
{mp3}100209_papadopoulosgiaporo{/mp3}

 

    

 

 

EDITORIAL