Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

13/04/2021 14:47

ΚΚΕ: Παρέμβαση στην Βουλή για να μην κλείσει η μοναδική δημόσια ψυχιατρική κλινική στη Δυτική Μακεδονία

Κατηγορία: Πολιτική
Ένα χτύπημα σε βάρος των ασθενών με ψυχικές διαταραχές καταφέρνει η κυβέρνηση με την απόφασή της, της διοίκησης της 3η Υ.Π.Ε. και της διοίκησης του νοσοκομείου Κοζάνης να κλείσει η μοναδική δημόσια στη Δυτική Μακεδονία
13/04/2021 10:30

Είκοσι έξι θέσεις εργασίας ανειδίκευτου προσωπικού στη Δ/νση Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας ΔΕΗ

Εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για την κάλυψη είκοσι έξι (26) θέσεων ανειδίκευτου προσωπικού (εργάτες) στη Δ/νση Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, 
13/04/2021 08:51

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τον Αγροτικό Σύλλογο Αμυνταίου για τις καταστροφές απο την παγωνιά

Κατηγορία: Φλώρινα
Καλούνται οι αγρότες που καλλιεργούν οπωροφόρα δέντρα αλλά και γενικότερα όλοι οι αγρότες να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας-διεκδίκησης με αφορμή τον παγετό που έπληξε την περιοχή Αμυνταίου τις προηγούμενες μέρες.
ped

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τον Αγροτικό Σύλλογο Αμυνταίου για τις καταστροφές απο την παγωνιά

Καλούνται οι αγρότες που καλλιεργούν οπωροφόρα δέντρα αλλά και γενικότερα όλοι οι αγρότες να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας-διεκδίκησης με αφορμή τον παγετό που έπληξε την περιοχή Αμυνταίου τις προηγούμενες μέρες.
13/04/2021 08:51
Περισσότερες ειδήσεις από την Δ. Μακεδονία

Η ΑΝΝΑ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥΠροσκλητήριο ενότητας στα στελέχη και τους φίλους της ΝΔ απεύθυνε η Α. Νανοπούλου μια μέρα μετά την ανακοίνωση της Ρηγίλλης για την πολιτική στήριξη στο πρόσωπο της ως υποψήφια για το  Δήμο Κοζάνης. « Η ΝΔ με την απόφασή της αφουγκράστηκε την επικύρωση της τοπικής κοινωνίας στο πρόσωπο μου και στην παρουσία μου στα κοινά τα τελευταία χρόνια».  Απευθυνόμενη στους τέσσερις ομοϊδεάτες και διεκδικητές του χρίσματος από την ΝΔ τόνισε με νόημα,

ότι πρέπει να επιδείξουν ωριμότητα και την κρίσιμη στιγμή, εάν επιθυμούν να γίνουν οι μεγάλες αλλαγές στον δήμο Κοζάνης, να δείξουν προσωπική αξιοπρέπεια και να αποδεχτούν το αποτέλεσμα της διαδικασίας την οποία νομιμοποίησαν και οι ίδιοι. Μάλιστα δήλωσε ότι οι θύρες είναι ανοικτές για όλους και τους κάλεσε να πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο ανατροπής για την Κοζάνη. Σε μια συνέντευξη ποταμό η Α. Νανοπούλου δεν παρέλειψε να επισημάνει σχολιάζοντας την πληθώρα υποψηφίων ότι επιτέλους μετά από χρόνια η αυτοδιοικητική μάχη στο δήμο Κοζάνης έγινε δημοφιλής για τα στελέχη της ΝΔ, υπενθυμίζοντας με τον τρόπο της ότι τα προηγούμενα χρόνια έδινε μάχες χωρίς καμιά στήριξη από τα στελέχη της παράταξης της.

Για τους Κ. Πουτακίδη και Γ. Τοπαλίδη υπενθύμισε ότι έχουν διατελέσει πρόεδροι της ΝΟΔΕ της ΝΔ και ως εκ τούτου περιμένει να πράξουν με αξιοπρέπεια το αυτονόητο. Σε άλλο σημείο τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρώσει το κύκλο επαφών με τα παραπάνω στελέχη ενώ απέκλεισε την πιθανότητα να υπάρξει και δεύτερο ψηφοδέλτιο από την ΝΔ στον δήμο Κοζάνης «πιστεύω ότι δεν θα συμβεί, δεν θα έχουμε τέτοια εξέλιξη» ανέφερε με νόημα.
Η Α. Νανοπούλου επιβεβαίωσε ότι στο τέλος της εβδομάδας θα βρίσκετε στην Δυτική Μακεδονία ο πρόεδρος του κόμματος Α. Σαμαράς προκειμένου να έρθει σε επαφή με τους υποψηφίους και τα στελέχη του κόμματος που θα σηκώσουν το βάρος των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ veto91FM
{mp3}100830_nanopoyloy{/mp3}

EDITORIAL