Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

21/04/2021 12:20

90.000 δείγματα εξετάστηκαν στο Μοριακό Εργαστήριο του Νοσοκομείου Κοζάνης στον ένα χρόνο λειτουργίας του

Κατηγορία: Υγεία
Η ύπαρξη του εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας στο Νοσοκομείο Κοζάνης συνέβαλε αποφασιστικά στην ταχύτατη διάγνωση των κρουσμάτων στην δυτική Μακεδονία βοηθώντας το Ιατρικό προσωπικό που βρισκόταν
21/04/2021 07:48

Το ανασκαφικό έργο της ΠΕ Κοζάνης στην 33η Επιστημονική Συνάντηση για την Μακεδονία και Θράκη

Κατηγορία: Πολιτισμός
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης ενημερώνει το ενδιαφερόμενο κοινό ότι στις 22-24 Απριλίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η 33η Επιστημονική Συνάντηση για το Αρχαιολογικό Έργο στη Μακεδονία και Θράκη. 
21/04/2021 07:43

Τι ειπώθηκε στον Δήμο Δεσκάτης απο την επίσκεψη του Στ Πέτσα

Κατηγορία: Γρεβενά
Την Τρίτη 20 Απριλίου 2021 επισκέφθηκε το Δήμο Δεσκάτης ο Υπουργός κ. Στέλιος Πέτσας συνοδευόμενος από τον Βουλευτή της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Ανδρέα Πάτση,όπου στο Γραφείο του
ped

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Περισσότερες ειδήσεις από την Δ. Μακεδονία

altΓια τον απόηχο των αυτοδιοικητικών εκλογών αλλά και για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ο οποίος έκλεισε το θέμα των πρόωρων εκλογών, μίλησε στο ραδιόφωνο του veto91fm ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος. Ο κ. Κουκουλόπουλος επισήμανε πως «ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεν ήθελε πρόωρες εκλογές καθώς θα ήταν μια περιπέτεια για την χώρα. Υπήρξε σίγουρα ανακούφιση από το εκλογικό αποτέλεσμα αλλά το πρώτο ζητούμενο είναι να δώσουμε υπόσταση πλέον στο εγχείρημα του Καλλικράτη».

Στην συνέχεια ο βουλευτής Κοζάνης τόνισε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα της Δ. Μακεδονίας είναι η ανεργία η οποία «είναι αποτέλεσμα της ύφεσης, μια ύφεση που ήρθε στην περιφέρεια της Δ. Μακεδονίας δύο χρόνια νωρίτερα από την υπόλοιπη χώρα. Ο στόχος πια είναι το πώς θα βγάλουμε την περιφέρεια ένα χρόνο νωρίτερα από την ύφεση».

Για το εκλογικό αποτέλεσμα για την ανάδειξη του αιρετού περιφερειάρχη ο κ. Κουκουλόπουλος ανέφερε ότι «η δεύτερη Κυριακή είναι μια καινούργια αναμέτρηση». Σημείωσε οτι την βδομάδα που ερχεται ''θα πρέπει να μπούν επι τάπητος τα πολτικά και αυτοδιοικητικά ζητήματα που απορρέουν απο τον Καλλικράτη''. Και διάλογος τέτοιος δεν έγινε, πάντως όχι με ευθύνη του Γ. Παπαϊορδανίδη.  Όσων αφορά για το αποτέλεσμα της κάλπης στον δήμο Κοζάνης είπε πως «η πόλη της Κοζάνης προοιώνισε το αποτέλεσμα της δεύτερης Κυριακής».     

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Π. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ VETO91FM
{mp3}101108_koukoulopoulos{/mp3}

EDITORIAL