Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

22/04/2021 10:42

Επιστολή Πλακεντά στον Αδωνη Γεωργιάδη ζητά να ανοίξει το λιανεμπόριο απο τις 24 Απριλίου

Κατηγορία: Πτολεμαΐδα
Λειτουργία εμπορικών καταστημάτων και λιανεμπορίου ενόψει της Πασχαλινής περιόδου. Κύριε Υπουργέ Εν αναμονή των εξαγγελιών από πλευράς της Κυβέρνησης, σχετικά με την λειτουργία του λιανεμπορίου
22/04/2021 09:03

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: «Πρόγραμμα ανταλλαγών δημοσίων υπαλλήλων (CSEP)» και «Πράσινες στέγες» -Συλλέγονται υπογραφές απο την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών

Κατηγορία: Πράσινα νέα
Σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε να καταχωρίσει δύο Ευρωπαϊκές Πρωτοβουλίες Πολιτών (ΕΠΠ) με τίτλους «Πρόγραμμα ανταλλαγών δημοσίων υπαλλήλων (CSEP)» και «Πράσινες στέγες».
22/04/2021 08:49

Οι "Ενεργοί Πολίτες" Φλώρινας στο Κέντρο Επισκεπτών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Κατηγορία: Φλώρινα
Το Κέντρο Επισκεπτών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που έχει την έδρα του στις Βρυξέλλες, παρέχει στους πολίτες τη δυνατότητα να κατανοήσουν καλύτερα τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,
ped

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Επιστολή Πλακεντά στον Αδωνη Γεωργιάδη ζητά να ανοίξει το λιανεμπόριο απο τις 24 Απριλίου

Λειτουργία εμπορικών καταστημάτων και λιανεμπορίου ενόψει της Πασχαλινής περιόδου. Κύριε Υπουργέ Εν αναμονή των εξαγγελιών από πλευράς της Κυβέρνησης, σχετικά με την λειτουργία του λιανεμπορίου
22/04/2021 10:42
Περισσότερες ειδήσεις από την Δ. Μακεδονία

κ. Μανώλης ΣτεργίουΣτην εκπομή "Έλικας" του Νίκου Μάστορα Γκουλέμα μίλησε ο Δήμαρχος Βελβεντού, κ. Μανώλης Στεργίου, για την νέα ευρωπαϊκή διάκριση του Δήμου Βελβεντού και την ανακύρηξη του ως μίας από τις 3 Ελληνικές πόλεις που θα συμμετέχουν στο πανευρωπαϊκό πλαίσιο αναφοράς για τις βιώσιμες πόλεις.

Ο κ. Στεργίου αφού αναφέρθηκε στην διαδικασία του όλου διαγωνισμού, παρουσίασε τα οφέλη που μπορεί να έχει το Βελβεντό από την εν λόγω διάκριση. Πέρα απ’ όλα τ’ άλλα, αποτελεί και μία σημαντική ευρωπαϊκή αναγνώριση της διαχρονική λειτουργίας της κοινωνίας του Βελβεντού που αποδεδειγμένα μπορεί να αντιμετωπίσει αισιόδοξα, πολύπλευρα και παραγωγικά το μέλλον”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αγώνα που δίνει σύσσωμη η κοινωνία του Βελβεντού για έναν ανεξάρτητο δήμο, ενώ επισημάνθηκε πως η εν λόγω διάκριση μπορεί να είναι ένα επιπλέον επιχείρημα “η Ευρώπη αναγνωρίζει μια πολύ καλή κατάσταση που υπάρχει στο Δήμο Βελβεντού, την οποία δυστυχώς δεν έλαβαν υπόψιν στο θέμα του Καλλικρατή, αυτοί που έπρεπε, όταν έπρεπε και με τον τρόπο που έπρεπε”.

Αναπόφευκτη ήταν και η ερώτηση για το τί μέλλει να γίνει στο β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, όπου η απάντηση του κ. Στεργίου ήταν σαφείςπιστεύω πως ο κόσμος δεν θα προσέλθει για άλλη μια Κυριακή στις κάλπες, διότι αταλάντευτα υποστηρίζει τον αγώνα που δίνεται προκειμένου ο Δήμος Βελβεντού να παραμείνει αυτόνομος”.

Κλείνοντας αναφέρθηκε απο την μεριά μας πως ο αγώνας του Βελβεντού είναι ένας αγώνας με συνέπεια, συνέχεια και απόλυτη συλλογικότητα, με τον κ. Στεργίου να προσθέτει πως αυτό το αποδεικνύει η συναίνεση σύσσωμης της κοινωνίας του Βελβεντού για την σύσταση της Μ.Κ.Ο. Κοινωνία των Πολιτών του Βελβεντού” προκειμένου να αντιμετωπιστεί η επόμενη μέρα όπου δεν θα υπάρχουν τα όργανα που προβλέπει ο αναγκαστικός Καλλικράτης.
 

Ολόκληρη η συνέντευξη του κ. Στεργίου στον "Έλικα" του Νίκου Μάστορα Γκουλέμα
{mp3}MastorasStergiou2{/mp3}

 

EDITORIAL