Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

12/05/2021 13:38

Καθαρογράφηκε η απόφαση για το σκάνδαλο Siemens: "Το δικαστήριο πείθεται ότι το ΠΑΣΟΚ αποτελούσε τον τελικό αποδέκτη του ποσού αυτού"

Κατηγορία: Ελλάδα
Και με τη βούλα της δικαιοσύνης τα χρήματα από τα «μαύρα ταμεία» της Siemens έφτασαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ. Όπως αναφέρεται στην απόφαση που καθαρογράφηκε σε 4.500 σελίδες:
12/05/2021 13:11

Σε ισχύ 1150 MW θα μετατραπεί η Πτολεμαϊδα 5 μετά τις μετασκευές. Τι απάντησε ο Γ. Στάσσης σε ερώτηση των βουλευτών της Ελληνικής Λύσης

Κατηγορία: Ενέργεια
Σε απάντηση της ανωτέρω Ερώτησης που κατέθεσαν οι Βουλευτές της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ κ. Απόστολος Αβδελάς και κ. Κωνσταντίνος Χήτας
12/05/2021 13:04

Θετικές οι Οικονομικές προβλέψεις για την ανάκαμψη της Ευρωπαϊκής Οικονομίας το 2021 και 2022

Κατηγορία: Οικονομία
Σύμφωνα με τις εαρινές οικονομικές προβλέψεις του 2021, η οικονομία της ΕΕ θα αναπτυχθεί κατά 4,2 % το 2021 και κατά 4,4 % το 2022. Η οικονομία της ζώνης του ευρώ προβλέπεται να αναπτυχθεί κατά 4,3 % φέτος και κατά
emvolio
emvolio1

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Περισσότερες ειδήσεις από την Δ. Μακεδονία

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΜετά την απόφαση, πριν λίγες μέρες, του δημοτικού συμβουλίου Βελβεντού για «τυπική και ουσιαστική απαγκίστρωση» του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας από την εταιρεία ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΑΝΩΝΥΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΧΚΚΒ Α.Ε.) – μια απόφαση που ο δήμος επιθυμεί να επικυρωθεί και σε λαϊκή συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα – σειρά έχει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, που το Περιφερειακό Ταμείο της συμμετείχε στο μετοχικό κεφάλαιο τιμητικά με 1%.

Όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος Βελβεντού Μανώλης Στεργίου, μιλώντας στο ραδιόφωνο του VETO 91fm, μετά από συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία του δήμου και φορέων της περιοχής με τον γενικό γραμματέα Γιώργο Κίρκο, «από την πλευρά της Περιφέρειας ο κ. Κίρκος εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει το Περιφερειακό Ταμείο, δηλαδή η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, από την εταιρεία ΧΚΚΒ Α.Ε.».

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι νέοι τρόποι που θα πρέπει να εξευρεθούν ώστε να δρομολογηθούν συγκεκριμένες δράσεις για την αξιοποίηση του ορεινού όγκου αλλά και της παραλίμνιας περιοχής.

Όπως τόνισε ο κ. Στεργίου από την συνάντηση με τον κ. Κίρκο «φάνηκε ξεκάθαρα η πρόθεση της Περιφέρειας να σταθεί δίπλα στην προσπάθεια του δήμου για την ανάπτυξη υποδομών που θα στηρίζουν δράσεις χειμερινού και θερινού τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή».

Μάλιστα όπως ανέφερε η Περιφέρεια δέχτηκε να αναλάβει την οριστική επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σήμερα οι οδικοί άξονες στον ορεινό όγκο, ο δρόμος δηλαδή που ενώνει τους δύο νομούς Κοζάνης και Πιερίας αλλά και ο δρόμος Αγίας Κυριακής – Καταφύγι – Ελατοχώρι.

Συνάντηση με το ίδιο αντικείμενο και προκειμένου να διερευνηθεί κατά πόσο υπάρχουν αξιοποιήσιμες μελέτες για την ανάπτυξη των Πιερίων και της παραλίμνιας ζώνης θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα, από τους φορείς του Βελβεντού και με τον νομάρχη Κοζάνης Γιώργο Δακή.    
  
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΤΟ VETO 91fm   
{mp3}100315_stergiou{/mp3}      

EDITORIAL