Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

21/04/2021 16:44

Συζήτηση με τον Ευρωβουλευτή Πέτρο Κόκκαλη για την απολιγνιτοποίηση στην Ελλάδα - «Μηχανισμός Δίκαιης Μετάβασης και Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας -Ευκαιρίες και Προκλήσεις»

Κατηγορία: Εκδηλωσεις
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σκιώδης Εισηγητής της Αριστεράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης και μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων, Πέτρος Κόκκαλης,
21/04/2021 16:39

Π. Κουκουλόπουλος για τις εξελίξεις στο θέμα ΑΠΕ: Καμία δύναμη δεν είναι ανώτερη από τη συλλογική μας θέληση 

Κατηγορία: Ελεύθερο βήμα
Οι απαντήσεις δυο υπουργών στην ερώτηση που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για τη Μάνα Νερού και το ρόλο του συντονιστή της Αποκεντρωμένης
21/04/2021 16:22

Ο  θάνατος "του εμποράκου "  | του Ρούλη Κοκελίδη             

Κατηγορία: Ελεύθερο βήμα
Μπορείς να δουλεύεις πολλούς για λίγο, λίγους για πολύ, αλλά όχι για πάντα. Το ρητό αυτό βρίσκει πλήρη εφαρμογή στην διακυβέρνηση της σημερινής εξουσίας, ιδιαίτερα με τα μεσαία στρώματα τής Ελληνικής κοινωνίας. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε υποσχεθεί την πλήρη…
21/04/2021 16:13

Ερώτηση των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Δυτικής Μακεδονίας για τη μεταφορά της δημόσιας ψυχιατρικής κλινικής

Κατηγορία: Κοζάνη
Οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δυτικής Μακεδονίας κκ. Καλλιόπη Βέττα, Πέτη Πέρκα και Ολυμπία Τελιγιορίδου, κατέθεσαν κοινοβουλευτική ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας με θέμα :
ped

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ερώτηση των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Δυτικής Μακεδονίας για τη μεταφορά της δημόσιας ψυχιατρικής κλινικής

Οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δυτικής Μακεδονίας κκ. Καλλιόπη Βέττα, Πέτη Πέρκα και Ολυμπία Τελιγιορίδου, κατέθεσαν κοινοβουλευτική ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας με θέμα :
21/04/2021 16:13
Περισσότερες ειδήσεις από την Δ. Μακεδονία

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗΣΜεγάλη νικήτρια των εκλογών των μηχανικών του ΤΕΕ τμήμα Δυτικής Μακεδονίας αναδείχθηκε η παράταξη της ΠΑΣΚ Διπλωματούχων Μηχανικών Συνεργαζόμενοι με ποσοστό 44,9% έναντι 29,8% που έλαβε η παράταξη των Ενεργών Μηχανικών Δυτικής Μακεδονίας (επικεφαλής ο νυν πρόεδρος Γιάννης Βάρκας).
Ο επικεφαλής της παράταξης της ΠΑΣΚ Δημήτρης Μαυροματίδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του VETO 91fm, έκανε λόγο για μια συλλογική προσπάθεια και νίκη που κατακτήθηκε από όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο. Όπως τόνισε «η προσπάθεια όλη δόθηκε με ένα στίγμα και κατά κάποιο τρόπο με ένα ρίσκο: Ήταν ένα ψηφοδέλτιο ανανέωσης, το πιο ανανεωμένο σε σύγκριση με τα ψηφοδέλτια των άλλων παρατάξεων. Νέοι και ταυτόχρονα έμπειροι συνάδελφοι πέρασαν το μήνυμα ότι το ΤΕΕ πρέπει να είναι πιο κοντά στην κοινωνία, να υποβοηθά τους φορείς και να συμμετέχει στην ανάπτυξη της περιοχής. Αυτό το μήνυμα περάσαμε όλες αυτές τις μέρες και φαίνεται ότι αγκαλιάστηκε από τους μηχανικούς». Παρά τις εκτιμήσεις που υπήρχαν ότι θα υπάρχει σημαντική αποχή από τις εκλογικές διαδικασίες αυτό δεν επιβεβαιώθηκε καθώς από τους περίπου 2000 εγγεγραμμένους μηχανικούς της Περιφέρειας προσήλθαν στις κάλπες περισσότεροι από 1.300.  Η παράταξη της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών έλαβε ποσοστό 19,6%, Πανεπιστημονική 4% και οι Μηχανικοί της Εκπαίδευσης 2%. Πρώτη δύναμη και στην κάλπη για την ανάδειξη της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ αναδείχθηκε η ΠΑΣΚ.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗ ΣΤΟ VETO 91fm
{mp3}100426_mayromatidis{/mp3}

EDITORIAL