Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

19/04/2021 20:24

Κορονοϊός: 1.607 νέα κρούσματα, 847 διασωληνωμένοι, 78 θάνατοι - 51 κρούσματα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Κατηγορία: Υγεία
Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.607, εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 316.879 (ημερήσια μεταβολή…
19/04/2021 16:56

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Αν. υπουργού Εσωτερικών Στ. Πέτσα σε Γρεβενά και Κοζάνη

Κατηγορία: Κοζάνη
Επίσκεψη στη Δυτική Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσει ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, την Τρίτη 20 Απριλίου και την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021.
19/04/2021 12:28

Περιοδεία στην Κοζάνη και στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου απο τον βουλευτή του ΚΚΕ Λεωνίδα Στολτίδη.

Κατηγορία: Κοζάνη
Στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητας της ΤΟ Κοζάνης και της ΤΟ Ενεργειακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, την Τετάρτη 21 Απρίλη, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην περιοχή ο βουλευτής του ΚΚΕ Λεωνίδας Στολτίδης.
ped

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Αν. υπουργού Εσωτερικών Στ. Πέτσα σε Γρεβενά και Κοζάνη

Επίσκεψη στη Δυτική Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσει ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, την Τρίτη 20 Απριλίου και την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021.
19/04/2021 16:56
Περισσότερες ειδήσεις από την Δ. Μακεδονία

altΣε γεφύρι της Άρτας τείνει να εξελιχθεί το μεγαλύτερο έργο που χρηματοδότησε το Ταμείο Συνοχής με φορέα υλοποίησης την Ν. Α. Κοζάνης. Το φράγμα της Πραμόριτσας ακόμη δεν λειτουργεί, παρότι δυο χρόνια πριν το σύνολο των κατοίκων του Βοϊου είδε να εγκαινιάζεται με μια φιέστα άνευ προηγουμένου με την παρουσία του τότε υπουργού Ανάπτυξης Χ. Φώλια, πλήθος βουλευτών και κυβερνητικών αξιωματούχων της τότε κυβέρνησης και με μεγάλα λόγια όπως «το Βοϊο γυρίζει» σελίδα και άλλα τέτοια. Δυο χρόνια μετά ο δήμος Τσοτυλίου μεταφέρει νερό με υδροφόρες για να καλύψει τις ανάγκες των 300 ανθρώπων που φιλοξενούνται στην εστία και στις εγκαταστάσεις της σχολής δημοτικής αστυνομίας που βρίσκεται στο Τσοτύλι.

Ο Μανώλης Γκάσης ζήτησε η υπόθεση του φράγματος της Πραμόριτσας να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ώστε να πληρώσουν όσοι από το πολιτικό προσωπικό της περιοχής ευθύνονται για την καθυστέρηση ολοκλήρωσης του έργου, αλλά και την απώλεια 1,6 εκ € που πλήρωσε το ελληνικό δημόσιο για την επανεγκατάσταση των εργολάβων στην περιοχή. Σήμερα εναγωνίως αναζητούνται 5 εκ € προκειμένου να πληρωθεί ο εργολάβος του έργου για να ολοκληρώσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν την λειτουργία του φράγματος και την τροφοδοσία με νερό των οικισμών του Βοϊου. Τα χρήματα φαίνεται ότι δεν υπάρχουν, αλλά δεν υπήρξαν ποτέ, ακόμη και όταν ο αρμόδιος υπουργός που πραγματοποίησε τα εγκαίνια, υπέγραψε την ΣΑΕ ύψους 4 εκ €.

Ο δήμαρχος Τσοτυλίου επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Νομάρχη Κοζάνης Γ. Δακή σημειώνοντας ότι τα τελευταία δυο χρόνια δεν όρθωσε το ανάστημα του στην κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό, ώστε να πάρει τα χρήματα για την ολοκλήρωση του έργου. Παρότι στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια, ο Γ. Δακής δήλωσε ενώπιον όλων, ότι έως το τέλος του μήνα το έργο θα λειτουργήσει κανονικά και θα υδροδοτούνται οι οικισμοί του Βοϊου, ο Μανώλης      Γκάσης εξέφρασε έντονες επιφυλάξεις υπενθυμίζοντας ότι και το 2009 ο τα ίδια πρόσωπα δήλωναν στο veto91fm ότι η διαδικασία υδροδότησης του Βοϊου είναι θέμα ημερών αλλά διαψεύσθηκαν οικτρά.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Μ. ΓΚΑΣΗ ΣΤΟ VETO91fm
{mp3}100513_gasis{/mp3}

EDITORIAL