Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

21/04/2021 16:44

Συζήτηση με τον Ευρωβουλευτή Πέτρο Κόκκαλη για την απολιγνιτοποίηση στην Ελλάδα - «Μηχανισμός Δίκαιης Μετάβασης και Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας -Ευκαιρίες και Προκλήσεις»

Κατηγορία: Εκδηλωσεις
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σκιώδης Εισηγητής της Αριστεράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης και μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων, Πέτρος Κόκκαλης,
21/04/2021 16:39

Π. Κουκουλόπουλος για τις εξελίξεις στο θέμα ΑΠΕ: Καμία δύναμη δεν είναι ανώτερη από τη συλλογική μας θέληση 

Κατηγορία: Ελεύθερο βήμα
Οι απαντήσεις δυο υπουργών στην ερώτηση που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για τη Μάνα Νερού και το ρόλο του συντονιστή της Αποκεντρωμένης
21/04/2021 16:22

Ο  θάνατος "του εμποράκου "  | του Ρούλη Κοκελίδη             

Κατηγορία: Ελεύθερο βήμα
Μπορείς να δουλεύεις πολλούς για λίγο, λίγους για πολύ, αλλά όχι για πάντα. Το ρητό αυτό βρίσκει πλήρη εφαρμογή στην διακυβέρνηση της σημερινής εξουσίας, ιδιαίτερα με τα μεσαία στρώματα τής Ελληνικής κοινωνίας. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε υποσχεθεί την πλήρη…
21/04/2021 16:13

Ερώτηση των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Δυτικής Μακεδονίας για τη μεταφορά της δημόσιας ψυχιατρικής κλινικής

Κατηγορία: Κοζάνη
Οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δυτικής Μακεδονίας κκ. Καλλιόπη Βέττα, Πέτη Πέρκα και Ολυμπία Τελιγιορίδου, κατέθεσαν κοινοβουλευτική ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας με θέμα :
ped

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ερώτηση των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Δυτικής Μακεδονίας για τη μεταφορά της δημόσιας ψυχιατρικής κλινικής

Οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δυτικής Μακεδονίας κκ. Καλλιόπη Βέττα, Πέτη Πέρκα και Ολυμπία Τελιγιορίδου, κατέθεσαν κοινοβουλευτική ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας με θέμα :
21/04/2021 16:13
Περισσότερες ειδήσεις από την Δ. Μακεδονία

Ο ΝΙΚΟΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣΣυνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση θα επιδιώξει η δημοτική αρχή Νεάπολης την ερχόμενη Τρίτη προκειμένου να ζητηθούν εξηγήσεις για τους λόγους που οδήγησαν στην αλλαγή της έδρας του διευρυμένου δήμου Βοϊου από τη Νεάπολη στη Σιάτιστα. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του VETO 91fm ο δήμαρχος Νεάπολης Νίκος Αλμπάνης ανάφερε πως το έγγραφο που ζητήθηκε από τον κ. Ραγούση και το οποίο υπογράφουν οι 4 βουλευτές του Νομού Κοζάνης, εκτός από τον βουλευτή Γιώργο Κασαπίδη, αναφέρει ότι οι βουλευτές συμφωνούν «σε κάθε περίπτωση η Σιάτιστα πρέπει να είναι έδρα δήμου, χωρίς όμως να διευκρινίζεται ποιου δήμου». Ο κ. Αλμπάνης άσκησε κριτική στη στάση των 4 βουλευτών και κυρίως στη στάση του Π. Κουκουλόπουλου και του Α. Αθανασιάδη τονίζοντας πως «με τις δηλώσεις τους έριξαν λάδι στη φωτιά και αποτέλεσαν το έναυσμα της έκρηξης στη Σιάτιστα. Ήταν εμπρηστικές οι δηλώσεις των βουλευτών που ξεσήκωσαν τον κόσμο».

Ο κ. Αλμπάνης ανέφερε πως το αίτημα για την δημιουργία ενός διευρυμένου δήμου στο Βόϊο με έδρα την Νεάπολη ήταν διαχρονικό (από το 1997) και πως η δημοτική αρχή όλα αυτά τα χρόνια το στήριζε για πολλούς λόγους που αναφέρονται και στην επιστημονική μελέτη της αρμόδιας επιτροπής (που κάνει λόγο για γεωγραφικό κέντρο, για καλύτερη πρόσβαση κλπ).
Σε ότι αφορά τις απόψεις συνολικά του Βοϊου για την έδρα του διευρυμένου δήμου τόνισε πως ουδέποτε οι δήμαρχοι και οι αυτοδιοικητικοί παράγοντες δεν τοποθετήθηκαν υπέρ της άποψης ότι η Σιάτιστα πρέπει να είναι η έδρα.   

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΛΜΠΑΝΗ ΣΤΟ VETO 91fm
{mp3}100521_albanis{/mp3}

EDITORIAL