Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

14/04/2021 17:52

Π. Πέρκα: «Η αλήθεια για τις σιδηροδρομικές συνδέσεις της Ελλάδας με την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία»

Κατηγορία: Πολιτική
Δήλωση της Βουλευτή Φλώρινας και Αν. Τομεάρχη Περιβάλλοντος & Ενέργειας Π. Πέρκα σχετικά με τις σιδηροδρομικές συνδέσεις της Ελλάδας με την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία Κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής & Εμπορίου
13/04/2021 14:47

ΚΚΕ: Παρέμβαση στην Βουλή για να μην κλείσει η μοναδική δημόσια ψυχιατρική κλινική στη Δυτική Μακεδονία

Κατηγορία: Πολιτική
Ένα χτύπημα σε βάρος των ασθενών με ψυχικές διαταραχές καταφέρνει η κυβέρνηση με την απόφασή της, της διοίκησης της 3η Υ.Π.Ε. και της διοίκησης του νοσοκομείου Κοζάνης να κλείσει η μοναδική δημόσια στη Δυτική Μακεδονία
13/04/2021 10:30

Είκοσι έξι θέσεις εργασίας ανειδίκευτου προσωπικού στη Δ/νση Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας ΔΕΗ

Εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για την κάλυψη είκοσι έξι (26) θέσεων ανειδίκευτου προσωπικού (εργάτες) στη Δ/νση Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, 
ped

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Περισσότερες ειδήσεις από την Δ. Μακεδονία

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΘλίψη και αγανάκτηση είναι τα συναισθήματα που κυριεύουν τον δήμαρχο Βελβεντού Μανώλη Στεργίου, μετά την ψήφιση του άρθρου 1 που αφορά στο χωροταξικό του νομοσχεδίου «Καλλικράτης». Σε μια προσωπική εξομολόγηση στο ραδιόφωνο του VETO 91fm, ο κ. Στεργίου, έντονα φορτισμένος δήλωσε χαρακτηριστικά πως «αυτό δεν είναι το ΠΑΣΟΚ που ψήφισα». Σε ερώτηση αν σκέφτεται να καταθέσει την κομματική του ταυτότητα τόνισε με νόημα: «Δεν ξέρω καν, αν την έχω και το λέω αυτό με την έννοια της μεγάλης απογοήτευσης…»   

Ως δήμαρχος Βελβεντού, ο κ. Στεργίου επισήμανε πως «λειτούργησα πάντα υπερκομματικά» αλλά «από την αντιμετώπιση και το αποτέλεσμα που υπήρξε σαν άτομο θέλω να πω ότι αυτό δεν είναι το ΠΑΣΟΚ που ψήφισα».
«Με την απόφαση της κυβέρνησης επιβεβαιώθηκε ο μεγάλος εμπαιγμός που λέγαμε τόσες μέρες και η ταπείνωση του Βελβεντού, μετά από αυτήν την παλινωδία. Αυτό το αυτοδιοικητικό υπόδειγμα της κοινωνίας του Βελβεντού που δημιούργησαν γενιές και γενιές έπαψε να έχει τυπική οντότητα στον χάρτη των Δήμων της χώρας. Αυτός ο δήμος υπόδειγμα υποχρεώνεται να κατεβάσει ταχύτητα και τσουβαλιάζεται σε έναν αχανή δήμο και όλοι θα διαπιστώσουν σύντομα ότι θα αποδειχθεί ένα ακυβέρνητο όχημα πνιγμένο στα προβλήματα. Η απογοήτευση είναι μεγάλη… Βγαίνουμε βαριά τραυματισμένοι από τον Καλλικράτη», επισήμανε ο κ. Στεργίου.
Στο τέλος της εβδομάδας επισήμανε ο δήμαρχος Βελβεντού θα πραγματοποιηθεί λαϊκή συνέλευση προκειμένου να συζητηθεί το «από εδώ και πέρα» και τόνισε πως «όπως μέχρι σήμερα κινηθήκαμε με την παμβελβεντινή κοινωνία στο πλευρό μας έτσι θα κάνουμε και τώρα για να πάρουμε αποφάσεις».
Ο κ. Στεργίου δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές κατά του πολιτικού προσωπικού της περιοχής και των αυτοδιοικητικών παραγόντων για την στάση που επέδειξαν συνολικά στο ζήτημα του χωροταξικού.
Όπως είπε «όλοι θα κριθούν…»

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΤΟ VETO 91fm
{mp3}100528_stergiou{/mp3}

 
             

EDITORIAL