Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

paraskinioΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για την αποναρκοθετηση του Γράμμου
Στα γραφεία της Εισαγγελίας Εφετών στην Αθήνα βρέθηκε πριν από λίγο καιρό ο πρώην Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γ. Κίρκος. Ο πρώην γενικός γραμματέας εκλήθη από την Εισαγγελέα Εφέτη προκειμένου να δώσει πληροφορίες

με ντοκουμέντα και ημερομηνίες, για την πολύκροτη υπόθεση της αποναρκοθέτησης του Γράμμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελική λειτουργός, ερευνά ανάλογης σημασίας υποθέσεις του 3ου ΚΠΣ και της Κοινωνίας της πληροφορίας. Η συζήτηση ήταν εκτενής. Ξεκίνησε από τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του τύπου και έφθασε έως την έκθεση των ελεγκτών του υπουργείου που αποκάλυψε το vetonews. Επίσης συνεργεία του ΣΔΟΕ ανέβηκαν πριν καιρό στο κτίριο της Περιφέρειας και μάζεψαν κάθε στοιχείο που θα μπορούσε να τους φανεί χρήσιμο στην εισαγγελική εντολή που έχουν στα χέρια τους για κατάθεση πορίσματος, τόσο στην υπόθεση του Γράμμου, όσο και στην υπόθεση των χρημάτων του προγράμματος τεχνικής στήριξης.

Οι ''πολιτικές διώξεις'' και οι ''μηνύσεις''

Ο περιφερειάρχης Γ. Δακής πιστός στο προεκλογικό του λόγο ότι «έγιναν πολιτικές διώξεις στην περιφέρεια» προετοιμάζει το έδαφος, ώστε να τοποθετήσει ως προϊστάμενο της Διαχειριστικής Αρχής, τον κ. Β. Κωτούλα. Μάλιστα ο τελευταίος σύμφωνα με δηλώσεις του σε φιλικό του περιβάλλον αναφέρει ότι, έχει κάνει μήνυση στον γράφοντα και στο vetonews για τα όσα αποκάλυψε στις πολύκροτες υποθέσεις που αυτή την στιγμή ερευνά η δικαιοσύνη.

 

Ας κάνει όσες μηνύσεις θέλει ο κάθε κ. Κωτούλας. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε την δουλειά μας, με τον σεβασμό που πρέπει στα πρόσωπα και τους θεσμούς και δεν έχουμε να φοβηθούμε από τέτοιες ενέργειες.