Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 02 Σεπτεμβρίου 2014 12:12

Θεατροδρόμιο : 8 βραβεία στο 15ο Φεστιβάλ Πανελλήνιου Ερασιτεχνικού Θεάτρου

Το Θεατροδρόμιο Κοζάνης αφού προκρίθηκε ανάμεσα σε δεκάδες έργα , συμμετείχε στο 15ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας όπου παρουσίασε το έργο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη

« Η Φόνισσα» και κατόρθωσε ν' αποσπάσει οκτώ από τα συνολικά έντεκα βραβεία τα οποία είναι τα εξής:
1ο Βραβείο καλύτερης παράστασης
Ομόφωνα: στο Θεατροδρόμιο Κοζάνης για την παράσταση του έργου « Η Φόνισσα» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη σε σκηνοθεσία Γιώτη Βασιλειάδη.
ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΟΥ
1ο Βραβείο κοινού καλύτερης παράστασης με μέσο όρο 8,67 στο έργο «Η Φόνισσα» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη από το Θεατροδρόμιο Κοζάνης σε σκηνοθεσία Γιώτη Βασιλειάδη.
Βραβείο σκηνοθεσίας
Ομόφωνα στον Γιώτη Βασιλειάδη για την σκηνοθεσία του έργου « Η Φόνισσα» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη από το Θεατροδρόμιο Κοζάνης.
Βραβείο μουσικής σύνθεσης
Ομόφωνα ,στον Δημήτρη Δημόπουλο για την πρωτότυπη μουσική σύνθεση στο έργο «Η Φόνισσα» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη από το Θεατροδρόμιο Κοζάνης.
Βραβείο Α ανδρικού ρόλου
Ομόφωνα στον Κώστα Ιωαννίδη για την ερμηνεία του στον ρόλο του «Αφηγητή» στο έργο « Η Φόνισσα» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη από το Θεατροδρόμιο Κοζάνης.
Βραβείο ενδυματολογίας
Στη Βενετία Νάση για τα κοστούμια του έργου « Η Φόνισσα» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη από το Θεατροδρόμιο Κοζάνης
Βραβείο Σκηνογραφίας
Στον Γιώτη Βασιλειάδη για την σκηνικό χώρο του έργου « Η Φόνισσα» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη από το Θεατροδρόμιο Κοζάνης.
Βραβείο φωτισμού
Ομόφωνα στον Σάκη Παπαδόπουλο για τους φωτισμούς στο έργο «Η Φόνισσα» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη από το Θεατροδρόμιο Κοζάνης.
Επιπλέον ήταν υποψήφιο για το βραβείο Α Γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της Νικολέτας Σιόμου στον ρόλο της «Φόνισσας».
Η «Φόνισσα», θα συνεχίσει με τον τελευταίο κύκλο παραστάσεων στα τέλη Σεπτεμβρίου στην αίθουσα του Θεατροδρομίου.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Σεπτεμβρίου 2014 12:22