Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 15:43

Η πόλη γιορτάΖΕΙ: Καταχειροκροτήθηκε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στο «Επάγγελμα Πόρνη» της Λιλής Ζωγράφου

Το βράδυ η Θεατρική παράσταση «Επάγγελμα πόρνη» σε δύο sold out παραστάσεις εντυπωσίασε το κοινό. Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου παρουσίασε επί της σκηνής τις ιστορίες “Της Χούντας” από το βιβλίο «Επάγγελμα Πόρνη» της Λιλής Ζωγράφου

σε σκηνοθεσία  Ένκε Φεζολάρι. Η δυναμική και η ενέργεια της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου μέσα από ένα κείμενο με χιούμορ και αλήθεια, δημιούργησε την ατμόσφαιρα της εποχής και παρέσυρε το κοινό σε ένα ταξίδι στο παρελθόν γεμάτο πληγές και μνήμες.

Η όγδοη μέρα τελείωσε αργά το βράδυ στο «Σιγά τον Πολυέλαιο» όπου ο Γιάννης Μαθές παρουσίασε τη νέα δισκογραφική του δουλειά «Ανήλικο» και μας ταξίδεψε με τις μουσικές και τα τραγούδια του κάνοντας ένα πέρασμα από  όλο τον «μουσικό πλανήτη.»

Οι σημερινές εκδηλώσεις συνεχίζονται κανονικά βάσει προγράμματος και σας περιμένουμε όλους στις σημερινές εκδηλώσεις με ένα ακόμη πλούσιο πρόγραμμα…

Από νωρίς το πρωί το Παλαιοντολογικό Μουσείο Πτολεμαΐδας επισκέφτηκαν σχολεία του Δήμου Εορδαίας όπου ξεναγήθηκαν στον εκθεσιακό του χώρο ενώ παράλληλα με αφορμή τα έργα που εκτίθενται δημιούργησαν σε χαρτί τις δικές τους εικαστικές προτάσεις. Το μουσείο γέμισε από τις φωνές των παιδιών έχοντας την εικόνα ζωντανού οργανισμού που προάγει τον πολιτισμό και τις τέχνες. Οι μαθητές και οι συνοδοί τους έφυγαν από την έκθεση γεμάτοι με νέες γνώσεις και πληροφορίες που ελπίζουμε να τους βοηθήσουν να δουν τον κόσμο με μια πιο αισιόδοξη ματιά.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 15:50