Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018 18:42

Θερμή υποδοχή στην παράσταση του ΟΑΠΝ Κοζάνης « Ο Βαφτιστικός» του Θ. Σακελλαρίδη, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Θετική κριτική και θερμά συγχαρητήρια δέχτηκε η Ορχήστρα και η Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης, από τους θεατές που γέμισαν την αίθουσα Αιμ. Ριάδης και παρακολούθησαν την οπερέτα «Ο Βαφτιστικός» του Θ. Σακελλαρίδη, την Παρασκευή και το

Σάββατο 22 και 23 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Η παράσταση, που παρουσιάστηκε στην Κοζάνη τον περασμένο Μάιο, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη μετά από πρόσκληση της Εταιρίας Λυρικού Θεάτρου Ελλάδος και σε συμπαραγωγή με το ΔΗΠΕΘέατρο Κοζάνης. Οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου έγιναν συμπρωταγωνιστές σε ένα σπουδαίο εγχείρημα, συνεργάστηκαν με γνωστούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού & Νεολαίας Δήμου Κοζάνης, ευχαριστεί θερμά τον εκπρόσωπο της Εταιρίας Λυρικού Θεάτρου Φίλιππο Μοδινό καθώς και την Καλλιτεχνική Διευθύντρια Κασσάνδρα Δημοπούλου, για την ευκαιρία που έδωσαν στο Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης να αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει με το δυναμικό του σε διοργανώσεις αυτού του επιπέδου.

Ευχαριστεί επίσης τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή Γ. Τζούκα, το εκπαιδευτικό προσωπικό του Δημοτικού Ωδείου και τον μαέστρο Χρ. Κτιστάκη, για την άρτια προετοιμασία της Ορχήστρας και της Μικτής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Κασσάνδρα Δημοπούλου

Μουσική Διεύθυνση: Χρήστος Κτιστάκης

Σκηνικά/Κοστούμια: ΔΗ.ΠΕ.Θέατρο Κοζάνης

Βοηθός Σκηνοθεσίας: Αθανάσιος Μαργούτας

Μακιγιάζ: Απόστολος Μαρινόπουλος

Ερμηνεύουν:

Βιβίκα: Ειρήνη Κώνστα

Χαρμίδης: Φίλιππος Μοδινός

Ζαχαρούλης: Δημοσθένης Σταυριανός

Κική: Χριστίνα Μαβίνη

Συνταγματάρχης: Αλέξανδρος Γάβαρης

Κορτάσης: Αθανάσιος Μαργούτας

Συμφωνική Ορχήστρα Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης

Μικτή Χορωδία Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018 18:46