Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 07:30

Η «Υψικαμίνος» στη Θεσσαλονίκη για την θεατρική παράσταση Ο «Θείος Βάνιας» του Τσέχωφ

Για πολλά χρόνια ο Βάνιας και η ανηψιά του, Σόνια, ζουν αρμονικά στην επαρχία συντηρώντας τα κτήματα και την περιουσία της οικογένειας. Όταν, όμως, ένα καλοκαίρι, ο πατέρας της Σόνιας έρχεται από την πρωτεύουσα

με τη νέα του γυναίκα, οι ανεκπλήρωτες επιθυμίες και οι κρυφές αντιπαλότητες της οικογένειας έρχονται στην επιφάνεια καταστρέφοντας κάθε ηρεμία. Η κρίση της μέσης ηλικίας, ο ανεκπλήρωτος έρωτας, τα οικονομικά συμφέροντα, οι ενδοοικογενειακοί ανταγωνισμοί οδηγούν σε μια αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ανθρώπινη ιστορία, όπου η ψευδαίσθηση και η απόγνωση ανταγωνίζονται το χιούμορ και την ελπίδα.

Τίθεται το ερώτημα:

Ζούμε όπως θα θέλαμε ή όπως θέλουν οι άλλοι να ζούμε;

 Ένα τρυφερό ποίημα για το γελοίο της ανθρώπινης παραίτησης.

 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Υψικάμινος» καλεί τα μέλη και τους φίλους του να δηλώσουν συμμετοχή για την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Θείος Βάνιας» του Άντον Πάβλοβιτς Τσέχωφ. Σε ρόλο μεταφραστή, σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή (Βάνιας), ο καταξιωμένος ηθοποιός  Κώστας Κιμούλης. Παίζουν επίσης: Τάσος Νούσιας (Αστρώβ), Στέλλα Καζάζη (Έλενα), Γιώργος Ψυχογιός (Σερεμπριάκωφ), Χριστίνα Κουτσουδάκη (Μαρίνα), Χαρά Μάτα Γιαννάτου (Σόνια), Μαίρη Νάνου (Μαρία), Κώστας Κοράκης (Τελέγκιν). Σκηνικά: Χριστίνα Κωστέα, Κοστούμια: Σοφία Νικολαΐδη, Φωτισμοί: Στέλλα Κάλτσου.

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24/2/2019. Συγκέντρωση και επιβίβαση στο λεωφορείο στις 15:00 μπροστά από το Δημαρχείο της Πτολεμαΐδας. Συνολικό κόστος (μεταφορά και εισιτήριο) 22€ το άτομο.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6972109070

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 07:33