Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021 17:19

Eκδόθηκε το βιβλίο “Πρόσωπα & ιστορία”, του αείμνηστου ερευνητή Αθανάσιου Τσαρμανίδη

Ο αείμνηστος Θανάσης Τσαρμανίδης συγγραφέας του βιβλίου Πρόσωπα και ιστορια" Ο αείμνηστος Θανάσης Τσαρμανίδης συγγραφέας του βιβλίου Πρόσωπα και ιστορια"
Ο Γιώργος γιός του αείμνηστου συλλεκτη και εραστή της τοπικής ιστορίας των Σερβίων και της Κοζάνης Θανάση Τσαρμανίδη που εφυγε πρόωρα απο την ζωή προλογίζει μένα σύντομο σημείωμα την εκδοση του βιβλίου "Πρόσωπα και ιστορια" στο οποία ο πατέρας του αφιέρωσε μέρος της ζωής του.
Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση υποδεχόμαστε την έκδοση του βιβλίου “Πρόσωπα & ιστορία”,του αείμνηστου πατέρα μου Αθανασίου Τσαρμανίδη.
Το βιβλίο αυτό περιέχει στοιχεία που έρχονται στο φως για πρώτη φορά.Ένα έργο 20 και πλέον χρόνων,η εκπόνηση του οποίου έγινε με πολύ αγάπη και ανιδιοτέλεια από τον πατέρα μου για τον Τόπο μας.
Ευχαριστούμε τη Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης που έφερε εις πέρας αυτή την έκδοση και προσβλέπουμε στη παρουσίαση του βιβλίου όταν θα το επιτρέπουν οι συνθήκες.
Ευχόμαστε αυτό το έργο για τη περιοχή της Κοζάνης και των Σερβίων,να αποτελέσει έναυσμα για μελλοντικές έρευνες και εργασίες καθώς και πολύτιμη πηγή γνώσης της ιστορίας για τους συμπολίτες μας.
Ακόμη,θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αδερφό μου Αντώνιο Τσαρμανίδη που κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια ώστε αυτός ο τόμος,όπως και οι άλλοι τους οποίους είχε συγγράψει ο πατέρας μου όσο ήταν εν ζωή,να φτάσουν ως στην έκδοση.
Το βιβλίο διατίθεται στη ΚΔΒΚ.Τηλέφωνο Επικοινωνίας:+30 2461 049319.
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021 18:26