Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 11 Μαϊος 2021 06:46

Το Ινστιτούτο Ελληνικής Γλώσσας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε εκδήλωση: «Τα παιδιά της Διασποράς μαθαίνουν και διηγούνται τα 200 χρόνια από την Επανάσταση"

Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία  η παγκόσμια διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο

«Τα παιδιά της Διασποράς των Πέντε Ηπείρων εξιστορούν, μαθαίνουν και διηγούνται τα 200 χρόνια από την Επανάσταση της Ελλάδας μας», η οποία διοργανώθηκε από την κ. Στέλλα Κοκόλη, πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελλήνων Εκπαιδευτικών Αμερικής, σε συνεργασία με τον Διευθυντή του Γραφείου Παιδείας Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής, κ. Αναστάσιο Κουλαρμάνη, την κ Σεβαστή Βαρυτιμίδου  και την κ. Ελένη Γρίβα, Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Η εκδήλωση τελούσε υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν με ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις προσωπικότητες από τον χώρο της ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης από την Αμερική, Ελλάδα, διάφορες χώρες της Ευρώπης  και την  Αφρική. Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο κ Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, δημοσιογράφος της φωνής της Ελλάδας.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο κ. Ιωάννης Χρυσουλάκης, Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας, ο κ. Αλέξανδρος Κόπτσης,  Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η κ. Νικόλ Μαλιωτάκη, Βουλευτής ΗΠΑ και  ο κ. Λεωνίδας Ραπτάκης, Γερουσιαστής.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Μαϊος 2021 06:51