Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 14:15

Παρουσίαση στο «Κοβεντάρειο» της 2ης Ελληνο-Ολλανδικής Έκθεσης/Φεστιβάλ «Feel, Taste, Live Greece!»

 Η Κοιν.Σ.Επ "Ελλάδα Παντού", με την υποστήριξη του Δήμου και του Επιμελητηρίου Κοζάνης, σας προσκαλεί στην παρουσίαση της 2ης Ελληνο-Ολλανδικής Έκθεσης / Φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί  στη Κοζάνη την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 με 20:00  στην Αίθουσα «Κοβεντάρειο».

Το θέμα της 2ης Ελληνο - Ολλανδικής  Έκθεσης /Φεστιβάλ είναι «Η Ελλάδα και οι εμπορικές και διαπολιτισμικές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ολλανδίας».

Η Κοιν.Σ.Επ «Ελλάδα Παντού» διοργανώνει την 2η Ελληνο-Ολλανδική Έκθεση/Φεστιβάλ «Ελλάδα Παντού» στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας,  στις 15-17 Μαρτίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο EXPO HOUTEN  Διεύθυνση  Meidoornkade 24 3992 AE HOUTEN (Ουτρέχτη).

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για όσες επιχειρήσεις, επαγγελματίες και θεσμικούς φορείς απευθύνονται στο Ολλανδικό κοινό ή στον Ελληνισμό της Ολλανδίας, να προβάλουν και να πουλήσουν, προϊόντα υπηρεσίες και αγαθά.

Την Έκθεση / Φεστιβάλ αναμένεται να επισκεφτούν Ολλανδοί και Έλληνες από το BENELUX (Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο)  όπου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν νέες γεύσεις, υπηρεσίες και προϊόντα από την Ελλάδα αλλά και την Ολλανδία.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν B2Β επαγγελματικές συναντήσεις και δράσεις, με σκοπό να δημιουργηθούν συνθήκες ανάπτυξης νέων συνεργασιών. ώστε να καταστεί δυνατή η επιχειρηματική δικτύωση των συμμετεχόντων επιχειρηματιών, τόσο με τους υπόλοιπους εκθέτες,  όσο  και με τους ειδικούς- επίσημους  καλεσμένους. 

Η Έκθεση/φεστιβάλ τελεί υπό  την Αιγίδα:

  • Του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων • Της  Ένωσης  Περιφερειών Ελλάδας
  • Της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος • Της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος
  • Της Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού • Πρεσβείας της Ελλάδας στην Ολλανδία

Καλούνται οι εξαγωγικές επιχειρήσεις, οι επιχειρήσεις παραγωγής τροφίμων και ποτών, οι παραγωγοί προϊόντων αγροδιατροφής, αλλά και κάθε είδους παραδοσιακών και καινοτόμων προϊόντων, οι επαγγελματίες και επιχειρηματίες της ΠΕ Κοζάνης και κάθε ενδιαφερόμενος να ανταποκριθούν στην πρόσκληση της «Ελλάδα Παντού» και να παρακολουθήσουν την παρουσίαση που θα γίνει στο Κοβεντάρειο

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστοχώρο www.gnef.nl

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 14:19