Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013 20:09

Ας πέσει η μάσκα των φασιστών, ας αποκαλυφθεί η διαστροφή τους

Γράφτηκε από την

της Δήμητρας Σωτηριάδου

3 χρόνια μνημόνια και οι πλούσιοι έγιναν πλουσιότεροι στις πλάτες όλων των εργαζομένων και για να μη χάσουν ούτε ένα ευρώ φοβίζουν τον κόσμο με τους αντιαισθητικούς φασίστες που είναι αυτοί που ελέγχουν τα ναρκωτικά στις πιάτσες της Αθήνας και της περιφέρειας,

το δουλεμπόριο αλλοδαπών γυναικών και παιδιών που νοικιάζουν εγκαταλελειμένα σπίτια στους εξαθλιωμένους αλλοδαπούς 10 ευρώ το κεφάλι, που φτιάχνουν Μανωλάδες σε όλη την Ελλάδα με την ανοχή των σάπιων θεσμών.
Οι αδαείς τους φαντάζονται αγίους ενώ είναι εγκληματίες. Οι ηλικιωμένοι χαίρονται που υπάρχουν φιλεύσπλαχνοι συνάνθρωποί τους να τους περνούν απέναντι στο δρόμο, να τους μοιράζουν πατάτες και κρεμμύδια, να τους προστατεύουν από τα κλεφτρόνια που σύμφωνα με τους χρυσαυγίτες είναι αλλοδαποί. Ποιοί ελέγχουν χρόνια τώρα όμως τις παράνομες πιάτσες; ποιοί ελέγχουν χρόνια τώρα το trafficking ψυχών;

Ας πέσει η μάσκα των τεράτων που από τη μία φοβίζουν τους εξαθλιωμένους αλλοδαπούς και από την άλλη τους χρησιμοποιούν και τους ελέγχουν για το εμπόριο που κάνουν.Βγάζουν φράγκα με την ανοχή του σάπιου συστήματος. και αλληλοστηρίζονται με νύχια και με δόντια και ας λένε ότι είναι αντιμνημονιακοί. Και ας βρίζουν την συγκυβέρνηση. Χωρίς αυτήν δε μπορεί να λειτουργήσει ο δουλέμπορας.

Το σάπιο σύστημα είναι η πλάτη τους. Αλλοτε το κράτος με την αστυνομία του αποτελεί τον μπράβο των φασιστών,αφού κλείνουν τα μάτια στο εμπόριο ναρκωτικών, γυναικών, παιδιών...και άλλοτε οι φασίστες γίνονται οι μπράβοι του κράτους, ως συμμορία αγανακτισμένων δρουν κοντά στα ΜΑΤ ως παρακράτος για την βίαιη καταστολή των διαδηλωτών. Πιστεύετε ότι υπάρχει χρόνος να εκπαιδευτούν οι φασίστες;;;;;και γω πιστεύω ότι με την παιδεία μειώνεται το έγκλημα. Δεν έχουμε όμως άλλο χρόνο, δεν υπάρχει πολυτέλεια χρόνου, μέχρι να εκπαιδευτούν θα βγαίνουν "για κυνήγι" αθώων.

Αυτή την έκφραση χρησιμοποιούσαν και χρησιμοποιούν χρόνια,όταν ακόμα στην πλατεία Βικτώρια ζούσαν ειρηνικά οικογένειες έγχρωμων. Πάμε για κυνήγι μαύρων έλεγαν οι χρυσαυγίτες το 1986. Από τότε θα έπρεπε κάποιοι να σταθούν στο ύψος της δημοκρατίας και να εκπαιδεύουν τους βάρβαρους κυνηγούς κεφαλών. Τώρα είναι αργά και μέχρι να εκφράσεις την πρόταση περί παιδείας, ήδη "στοχεύουν" κάποια κορμιά. Μήπως πρέπει να σκορπίζουμε στο δρόμο τους και λουλούδια και να τους ανταμoίβουμε με ψήφους;;;

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε οι πολίτες που δεν επιζητούμε αίμα και εμφύλιες συρράξεις είναι να βγάζουμε τη μάσκα των φασιστών.Να αποκαλύπτουμε και να σκιαγραφούμε το πορτραίτο τους. Δε μπορεί όλο και κάτι θα χει ακούσει το αυτί σας, δε μπορεί όλο και κάτι θα χει δει το μάτι σας.
Εχουμε υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας, στα εγγόνια μας να πετάξουμε τη μάσκα της αγιοσύνης που πλασάρουν οι φασίστες και να αποκαλύψουμε το επικίνδυνο διαστροφικό πορτρέτο τους.
" Η φασιστική φύτρα, έχει γράψει ο Β.Ραφαηλίδης ήταν και είναι το αποτέλεσμα της αμάθειας,τ ης ψυχανωμαλίας, του φόβου, της στέρησης (σε όλες τις μορφές της,κυρίως της σεξουαλικής) της μικρότητας, της κακοήθειας, της έλλειψης ειλικρίνειας. Ο φασίστας είναι το άγος και το όνειδος της ράτσας των ανθρώπων".

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013 21:55
ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ

Η Δήμητρα Σωτηριάδου σπούδασε δημοσιογραφία στο Ουρμπίνο Ιταλίας και από το 1985 εργάστηκε κύρια στη δημόσια και ιδιωτική τηλεόραση της χώρας μέχρι την περιβόητη περίοδο του μνημονίου, όπου επέλεξε την προσωπική αξιοπρέπεια από την "ερασιτεχνική" μέθοδο της κατάργησης συλλογικής σύμβασης με τίμημα βέβαια την απόλυση.
Κατά της παραπληροφόρησης των ΜΜΕ, τα οποία επέβαλαν τα μνημόνια στη χώρα ως μονόδρομο, είναι ιδρυτικό μέλος της κίνησης Συνταγματική Παρέμβαση των Ελλήνων - ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ για τη διαγραφή του χρέους. Υποστηρικτής της διαχείρησης του ελεύθερου χρόνου, είναι μέλος της εικαστικής ομάδας "Σκούνα και αερικά" κατασκευάζοντας και εκθέτοντας χειροποίητα καράβια από φυσικά υλικά.Και επειδή καράβι δεν είναι μόνο ταξίδι αλλά  "κόντρα" στο κύμα, μεταφέρει στα αμπάρια τους μηνύματα, σκέψεις, ανησυχίες ασυμβίβαστων με κάθε μορφή εξουσίας ανθρώπων.