Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013 20:00

Αίμα, Σπέρμα, ψέμα, για τα μάτια της Τρόϊκας

Γράφτηκε από την

της Δήμητρας Σωτηριάδου

Η ιδεολογία των ΜΜΕ δεν πρόκειται να αλλάξει εάν η ίδια η κοινωνία δε μάθει να απαιτεί.
Και εάν οι πολίτες συνεχίζουν να επιβραβεύουν έντυπα και τηλεοπτικά μέσα που στοχεύουν μόνο στο συναίσθημα και όχι τη λογική, μην περιμένετε να αλλάξει προς το καλύτερο τίποτα σε αυτή τη χώρα.

Το τρίπτυχο της ιδεολογίας τους θα είναι πάντα το ίδιο, ΑΙΜΑ - ΣΠΕΡΜΑ - ΨΕΜΑ.
Οι πολίτες έχουν αφαιθεί στα χέρια των εκδοτών, των επιχειρηματιών, των πολιτικών που τη μια τους ταίζουν ευγενικούς χρυσαυγίτες σαν φιλεύσπλαχνους συμπολίτες μας και από την άλλη τους γκρεμίζουν μέσα σε λίγες μέρες το πρότυπό τους. Λες και δεν ήταν τα ίδια τα ΜΜΕ που έπλασαν με πήλινα ποδάρια αυτό το πολιτικό μόρφωμα, λες και δεν στήριξαν την εκλογική του άνοδο.....και τώρα μετά από τη δολοφονία έλληνα, προσπαθούν μέσα σε λίγες ώρες να το διαλύσουν και να ξαναστήσουν ένα ακροδεξιό κόμμα με ευρωπαικές προδιαγραφές ώστε στις επόμενες εκλογές να συμπλεύσει με τη Ν.Δ.

Η χ.α ως συνιστώσα της πολιτικής σαπίλας έχει την δυνατότητα να κινείται σαν λάστιχο. Οι πολίτες όμως που δεν είναι γέννημα θρέμα φασίστες γιατί επιτρέπουν να τους χρησιμοποιούν ως λάστιχο;
Το πρόσωπο της χ.α το ήξεραν και το γνωρίζουν όλοι όσοι ασχολούνται με τις κακοποιήσεις των μεταναστών. Κυρίως οι δημοσιογράφοι που δεν έριχναν όμως ποτέ τη μάσκα των φασιστών (μεμονωμένες δημοσιογραφικές φωνές υπήρχαν πάντα). Τώρα όμως που δέχτηκαν εντολές διάλυσής της άρχισαν με ρεπορτάζ καθημερινά, συντονισμένα κατά της εγκληματικής της δράσης για να ξεπλένονται οι ίδιοι και να ξεπλένουν και την ομπρέλα του σάπιου συστήματος την συγκυβέρνηση του Βαγγέλη Σαμαρά.

Σε λίγο αφού αποκαλυφθούν ονόματα και συλληφθεί η συμμορία του εγκλήματος θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν μια κατάσταση ονειρεμένη με ασφάλεια για τους πολίτες ενώ ταυτόχρονα θα εφαρμόζουν στις πλάτες μας τα χειρότερα μέτρα των μνημονίων που έχουν υπογράψει. Το οργανωμένο έγκλημα που έγινε στην Αμφιάλη, έγινε για να πάρει ψήφους και για να κυβερνήσει η μνημονιακή σαπίλα όταν θα έρθει η ώρα των εκλογών.

Το οργανωμένο έγκλημα ήταν στο μέσο της αποσταθεροποιητικής διαδρομής που έχει αρχίσει χρόνια πριν και δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσει. Μέχρι τότε ας μη δεχόμαστε να είμαστε πιόνια διαστραμένων μυαλών που θέλουν να εφαρμόσουν την πλήρη παράδοση της χώρας στα χέρια της τρόικας.
Οσα όμως αντιφασιστικά ρεπορτάζ και να κάνουν τα ΜΜΕ δεν πρόκειται να ξεπλύνουν τη σφραγίδα της εξαθλίωσης που έβαλαν στη χώρα επιβάλοντας ως μοναδική λύση τα μνημόνια.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013 20:34
ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ

Η Δήμητρα Σωτηριάδου σπούδασε δημοσιογραφία στο Ουρμπίνο Ιταλίας και από το 1985 εργάστηκε κύρια στη δημόσια και ιδιωτική τηλεόραση της χώρας μέχρι την περιβόητη περίοδο του μνημονίου, όπου επέλεξε την προσωπική αξιοπρέπεια από την "ερασιτεχνική" μέθοδο της κατάργησης συλλογικής σύμβασης με τίμημα βέβαια την απόλυση.
Κατά της παραπληροφόρησης των ΜΜΕ, τα οποία επέβαλαν τα μνημόνια στη χώρα ως μονόδρομο, είναι ιδρυτικό μέλος της κίνησης Συνταγματική Παρέμβαση των Ελλήνων - ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ για τη διαγραφή του χρέους. Υποστηρικτής της διαχείρησης του ελεύθερου χρόνου, είναι μέλος της εικαστικής ομάδας "Σκούνα και αερικά" κατασκευάζοντας και εκθέτοντας χειροποίητα καράβια από φυσικά υλικά.Και επειδή καράβι δεν είναι μόνο ταξίδι αλλά  "κόντρα" στο κύμα, μεταφέρει στα αμπάρια τους μηνύματα, σκέψεις, ανησυχίες ασυμβίβαστων με κάθε μορφή εξουσίας ανθρώπων.