Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010 18:11

Ή ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝ' Ο ΓΙΑΛΟΣ…

Γράφτηκε από τον
altτου Νικόλα Μάστορα Γκουλέμα
http://www.elicas.gr
…ή στραβά αρμενίζουμε.

Παρακολούθω με μεγάλη έκπληξη τις τελευταίες μέρες όλη την κουβέντα που γίνεται γύρω από το αν τελικά η υπόθεση του Βατοπεδίου ήταν σκάνδαλο ή όχι και αν τελικά ζημιώθηκε το δημόσιο ή όχι. Με επιεικώς περίεργο τρόπο, κάποια Μ.Μ.Ε. έχουν βάλει λυτούς και δεμένους να αποδείξουν πως τελικά το Βατοπέδι δεν ήταν σκάνδαλο, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός μέσω μιας επιστολής του, μας είπε πως “δεν υπήρξε ζημία του Δημοσίου από τις ανταλλαγές”.


Σήμερα μάλιστα εμφανίστηκε στο προσκήνιο και ο τέως υπουργός επικρατείας κ. Ρουσόπουλος, στο ίδιο πνέυμα και γράμμα με τον κ. Καραμανλή, με μια άλλη επιστολή να μας διαμηνύσει σε έντονο ύφος πως “δεν στοιχειοθετείται το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας, αλλά και δεν υπάρχει ζημία του Δημοσίου, βάσει των εκτιμήσεων του ΣΟΕ”.

Δεν θα ρωτήσω για ποιο λόγο ο κ. Καραμανλής πριν 2 χρόνια, ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για την υπόθεση Βατοπεδίου, εφόσον δεν υπάρχει κάτι το επιλήψιμο στην υπόθεση, μιας και ξέρω πως η απάντηση που θα πάρω δεν θα είναι επί της ουσίας και θα προσπαθήσει να θολώσει τα νερά γύρω από την αντικειμενικότητα των  πολιτικών ευθύνών και την υποκειμενικότητα του κατά πότε χαρακτηρίζεται επιλήψιμη μια συμπεριφορά ή όχι.

Αυτό που θα ρωτήσω είναι άλλο πράγμα. Ας πούμε πως μπαίνει κάποιος κλέφτης κρυφά το βράδυ στο σπίτι σας, σας παίρνει την τηλεόραση, τον υπολογιστή και τα χρυσαφικά σας και φεύγει. Στην επόμενη γωνία όμως τον πιάνουν και τον αναγκάζουν να σας γυρίσει πίσω τα κλοπιμαία, οπότε το σπίτι σας δεν έχει ζημία.

Αυτό σημαίνει πως ο εν λόγω τύπος, δεν είναι κλέφτης;;;

Περισσότερα άρθρα του Νικόλα Μάστορα Γκουλέμα μπορείτε να βρείτε στο http://www.elicas.gr

 


Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010 18:50
ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΓΚΟΥΛΕΜΑΣ

O Νικόλας Μάστορας Γκουλέμας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοζάνη ανάμεσα σε μια ομάδα Προσκόπων και σε αυλές σχολείων με μια μπάλα στο χέρι.

Τα καλοκαίρια έβαζε βενζίνη στο πρατήριο του πατέρα του μέχρι τα 18 του όπου και έφυγε Θεσσαλονίκη για σπουδές. Μετά από μια 10ετή περιπλάνηση ανάμεσα σε σχολές, πτυχία, θεατρικά εργαστήρια και λογιών λογιών εργασίες, επέστρεψε στην Κοζάνη στην οποία πλέον εργάζεται και κατοικεί.