Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 14:47

«Από την ανατροπή στην κολοτούμπα (ες) | του Γρηγόρη Γιαννόπουλου*

Οι τερατογενέσεις ήταν και είναι γνώρισμα του λεγόμενου ψευτοαριστερού χώρου. Σε αυτό το περιβάλλον γεννήθηκε ο απολίτικος κατά τα άλλα Θοδωρής Καρυπίδης.
Περιφερειάρχης σήμερα στην Δυτική Μακεδονία που είναι η τελευταία των τελευταίων σε όλα τα επίπεδα. Η βιτρίνα του, που από πίσω της διακρίνεις  το απόλυτο κενό, είναι δηλωτική με ποιόν είχαμε να κάνουμε και πού οδηγηθήκαμε ως τόπος.
Ο κομματικός δογματισμός του, που διαρκεί όσο ένα κόμμα είναι στην εξουσία και μετά τον αλλάζει κατά περίπτωση, τον καθιστούν «επικίνδυνο» για την προοπτική και το μέλλον του τόπου μας. 
Τα περί «εμείς είμαστε ανεξάρτητος συνδυασμός» και «όλοι όσοι αποχωρήσανε από εμάς είναι σφόδρα κομματικοί», μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί. 
 Η 26η Μαΐου θα στον στείλει, αυτόν και την παρέα του στην χωματερή της πολιτικής ιστορίας σαν την ποιο αρνητική παρένθεση σε αυτόν τον τόπο. Στην Δυτική Μακεδονία.
Ο φιλοκυβερνητικός και κομματικός Καρυπίδης(θιασώτης της εθνικά  επιζήμιας  συμφωνίας των Πρεσπών που ξεπούλησε εκτός απο το όνομα, την εθνότητα και τη γλώσσα της Μακεδονίας)  και η παρέα του, ήδη πορεύονται στο περιθώριο τους.
 
Η ΕΛΠΙΔΑ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ
 
Υποψήφιος Π.Σ. στην Π.Ε. Γρεβενών με τον Συνδυασμό «ΕΛΠΙΔΑ» με Υποψήφια Περιφερειάρχη την Γεωργία Ζεμπιλιάδου
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 14:58