Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 18 Απριλίου 2020 09:32

Τω αγνώστω καταναλωτή | του ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ανδριάντας πρέπει να στηθεί στην  πρωτεύουσα κάθε Νομού για τον άγνωστο καταναλωτή.

Στις μέρες της κρίσης και της κάθε κρίσης  είναι από τους βασικούς στυλοβάτες της οικονομίας. Με τα λίγα ή ακόμα και με τα λίγo λιγότερα αιμοδοτεί την οικονομία , όταν το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων μειώνεται , οι επενδύσεις περιορίζονται σε δυό τρία νησάκια που αγοράζουν οι Σεϊχηδες κάποιου Κατάρ , το Ελληνικό τελματωμένο να μη λέει να ξεκολλήσει ( όχι ότι θα μας σώσει !!!) και κάθε βδομάδα να ψηφίζονται αναπτυξιακοί νόμοι με μηδενικό τελικό αποτέλεσμα.

   Αυτός ο άγνωστος καταναλωτής στηρίζει  την οικονομία τα Χριστούγεννα , τις Απόκριες , το Πάσχα , στις μεγάλες γιορτές κι όχι μόνο , αλλά και στην κάθε μέρα και στην τωρινή κρίση. Στέκεται προβληματισμένος μπροστά στα ράφια των Σούπερ Μάρκετ και με απορία παρατηρεί την τιμή των 0,99 ε να ανεβαίνει στο 1,67 Ε,των 3,15Ε στα 4,19 Ε κ.ο.κ στο αποκορύφωμα της κορονοϊκής κρίσης , παρά τα ‘’ βαριά ‘’και ‘’αμέτρητα‘’ πρόστιμα του Αδώνιδος , που είναι αμφίβολο αν ποτε εισπραχτούν. Βρίσκουμε με το σταγονόμετρο αντισηπτικά και μάσκες στο φώς της μέρας , αν ψάξεις τη νύχτα βρίσκεις όσα θές. Τις μέρες που εμείς ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ , κάποιοι ΑΛΛΟΙ  αλωνίζουν τις νύχτες μας και ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ , ελεύθεροι και ανεξέλεγκτοι , χωρις SMS και βεβαιώσεις , με  την εξουσία να αλληθωρίζει σταθερά στα υψηλά βαλάντια. Ο κορονοϊός έφερε μαζί του όλο του το ‘’σόϊ ‘’   αισχροκέρδεια , ασυδοσία ,  παραπληροφόρηση ,  φοβία ,  τις μόνες που φοβάται και τρέμει είναι η ελεύθερη σκέψη , η  ελπίδα κι η αισιοδοξία.

   Μήπως πίσω από την καθημερινή ενημέρωση των κ.κ Τσιόδρα και Χαρδαλιά υπάρχει ένα μεγάλο ΚΕΝΟ ;  Μήπως τελικά τη Χώρα ‘’κυβερνά ‘’  ο άγνωστος και άσημος , αλλά ηρωϊκός καταναλωτής ;

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 18 Απριλίου 2020 09:35