Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 12 Μαϊος 2020 14:36

«Ένα Ευχαριστώ δεν είναι αρκετό_ 12 Μαΐου Διεθνής Ημέρα Αδελφών Νοσοκόμων» του Βουλευτή Ν. Κοζάνης | του Μιχάλη Παπαδόπουλου

Η Διεθνής Ημέρα Αδελφών Νοσοκόμων γιορτάζεται κάθε χρόνο από το 1965 στις 12 Μαΐου.

Φέτος διανύουμε το Διεθνές Έτος Νοσηλευτών και Μαιών και η πανδημία Covid – 19 που έπληξε όλο τον κόσμο,

αποτέλεσε  έναν από τους πιο ισχυρούς  αντιπάλους των επαγγελματιών υγείας, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στις επάλξεις, από την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας μέχρι και τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Η γιορτή αυτή θέλει να θυμίσει σε όλους μας ότι oι Νοσηλευτές είναι οι επαγγελματίες στο χώρο της υγείας που παρέχουν φροντίδα και ανακούφιση σε κάθε άνθρωπο που βάλλεται η υγεία του.

Για τις Νοσηλεύτριες και τους Νοσηλευτές, ένας είναι ο εργασιακός τους στόχος και αυτός είναι μονόδρομος. Γιατί Κανένας ασθενής δεν πρέπει να χαθεί και γι’ αυτό παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις.

Στο Πρόσωπο της φίλης μου Εύης Γιαννοπούλου, Διευθύντριας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, του «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ» Πτολεμαΐδας, νοσοκομείου αναφοράς Covid – 19, που μέχρι σήμερα ανταπεξήλθε στις ανάγκες που δημιουργήθηκαν και έμεινε αλώβητο χωρίς κανένα κρούσμα στο υγειονομικό του προσωπικό με παρακαταθήκη εμπειριών σημαντική, θέλω να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλες τις Νοσηλεύτριες και τους Νοσηλευτές των νοσοκομείων του Νομού Κοζάνης ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ & ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ, των δομών υγείας καθώς και όλης της χώρας.

Και επειδή το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  και το ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ δεν φτάνουν, εκτός όλων των άλλων στηρίζω το πάγιο και δίκαιο αίτημα τους για την ένταξη του Νοσηλευτικού Προσωπικού στη λίστα βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων.

Τους τιμούμε σήμερα, για τον διαχρονικό ανιδιοτελή αγώνα, που δίνουν καθημερινά  ώστε να προστατεύουν τη Δημόσια Υγεία.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Μαϊος 2020 14:38