Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 30 Απριλίου 2013 20:13

Αιφνιδιαστικές προσαγωγές στην Αντιτρομοκρατική. Ανακρίνονται δύο άτομα για την συμμετοχή τους στην ληστεία στο Βελβεντό

Στην προσαγωγή έξι ατόμων προχώρησε αιφνιδιαστικά το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης η Αντιτρομοκρατική. Οι πέντε φέρονται να εμπλέκονται, άμεσα ή έμμεσα, στην υπόθεση ληστείας της Αγροτικής Τράπεζας στον Φιλώτα Φλώρινας, λίγες ημέρες πριν τη ληστεία στο Βελβεντό. Ωστόσο ένας εξ αυτών αφέθηκε ελεύθερος, επειδή δεν προέκυψαν στοιχεία εμπλοκής του στην υπόθεση.

Οι υπόλοιποι πέντε παραμένουν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και ανακρίνονται.
Ειδικότερα, δύο εκ των προσαχθέντων ήταν καταζητούμενοι και ελέγχονται για συνέργεια στη ληστείας στον Φιλώτα Φλώρινας. Οι πληροφορίες από τη ΓΑΔΑ αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή εξετάζεται το ενδεχόμενο συμμετοχής των δύο αυτών ατόμων και στη ληστεία του Βελβεντού Κοζάνης.

Σύμφωνα, πάντα, με διαρροές, πρόκειται για τους Φοίβο Χαρίση-Πούλο και Ανάργυρο Ντάλιο.

Oι υπόλοιποι τρεις προσαχθέντες, φέρονται να τους φιλοξενούσαν. Κατά τις ίδιες πηγές τα τρία αυτά άτομα εντοπίστηκαν σε καφετέρια της Νέας Φιλαδέλφειας όπου έσπευσαν οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής αξιοποιώντας πληροφορίες.

Ποιοι είναι οι Φοίβος-Χαρίσης Πούλος και Ανάργυρος Ντάλιος

Ο 23χρονος Φοίβος Χαρίσης – Πούλος είναι γιος του γνωστού συνδικαλιστή Γιώργου Χαρίση, αντιπροέδρου της ΠΟΕ- ΟΤΑ.

Ο 22χρονος Αργύρης Ντάλιος είναι γιος απόστρατου αξιωματικού της Αντιτρομοκρατικής ο οποίος κατάγεται από την περιοχή της Φθιώτιδας.

Σε βάρος τους είχαν εκδοθεί στις 15 Φεβρουαρίου από τον Ειδικό Ανακριτή εντάλματα σύλληψης με τα οποία κατηγορούνται για ένταξη και συμμετοχή σε οργάνωση, καθώς και απλή συνέργεια σε ληστεία από κοινού στις 28 Νοεμβρίου 2012 στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στον Φιλώτα Φλώρινας, από δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

πηγη:zougla.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Απριλίου 2013 20:20