Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013 11:02

Θερινό σχολείο για την Βιοποικιλότητα στην εκπαίδευση στην Ανδρο

Η Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων σε συνεργασία με το Εργαστήριο Διδακτικής & Επιστημολογίας Φυσικών Επιστημών και Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών και με το Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων

του ΤΕΙ Αθήνας διοργανώνουν Θερινό Σχολείο στο Γαύριο της Άνδρου, 28-30/6 με θέμα: Βιοποικιλότητα: Νέες προσεγγίσεις και εφαρμογές στην εκπαίδευση.

Το θερινό σχολείο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, περιβαλλοντολόγους αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο ενδιαφέρεται για το περιβάλλον και θα έχει τη μορφή κυρίως βιωματικών εργαστηρίων, όπως επιτόπια επίσκεψη σε βραχώδη ακτή, παρατήρηση και συλλογή δειγμάτων φυκών και μαλακίων, επιστροφή και αναγνώριση ειδών, κατασκευή ερμπάριουμ φυκών και δημιουργία σχολικού μουσείου μαλακίων. Στους ομιλητές συγκαταλέγονται καθηγητές από Ανώτατα Ιδρύματα από όλη την Ελλάδα και οι Dr Dominique Richard από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Παρισιού και Dr John Celecia, Senior Specialist at UNESCO (οι ομιλίες θα είναι στα ελληνικά ή θα υπάρχει μετάφραση).

Τη Δευτέρα, 1/7 θα πραγματοποιηθεί περιβαλλοντικό μονοπάτι - οικοπεριήγηση από τον Dr. Frederic Bentali στο μονοπάτι Άρνη-Προφήτης Ηλίας.

Το κόστος συμμετοχής κατόπιν πολλών προσπαθειών και της οικονομικής βοήθειας των χορηγών έχει μειωθεί σημαντικά και διαμορφώθηκε στα 70 ευρώ για μη-μέλη της ΠΕΒ, 50 ευρώ για τα μέλη της ΠΕΒ και 30 ευρώ για ανέργους, φοιτητές (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες).

Επικοινωνία: 210 5224632 Δευτέρα-Πέμπτη 6-8μμ) και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και δηλώσεις συμμετοχής: http://www.pev.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013 11:06