Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 09 Ιουλίου 2013 12:35

Επιστολή Περιφερειαρχών στον Σαμαρά για την ΕΡΤ

Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση – ενόψει της ψήφισης του σχεδίου νόμου από τη Βουλή- απέστειλε ο Πρόεδρος της ΕΝ.Π.Ε. και Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ιωάννης Σγουρός.

 

Στην επιστολή του ο κ. Σγουρός επισημαίνει τον σημαντικό ρόλο που πρέπει να διαδραματίζει η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση σε εθνικό, κοινωνικό και αναπτυξιακό επίπεδο και καταθέτει τις απόψεις της ΕΝ.Π.Ε. που αφορούν:

Tην αναβάθμιση της λειτουργίας της με τη δημιουργία μιας σύγχρονης, αξιόπιστης, αποδοτικής δομής και με γνώμονα λειτουργίας της τη διαφάνεια, τη χρηστή διοίκηση, την αντικειμενικότητα και την πολυφωνία.Την αναδιάταξη των περιφερειακών παραρτημάτων της νέας δομής της δημόσιας τηλεόρασης στην έδρα κάθε μιας από τις Περιφέρειες της χώρας, ώστε να ενδυναμωθεί ο ρόλος τους στον κρίσιμο τομέα της περιφερειακής ανάπτυξης.Τον δεσμό της με τον απόδημο ελληνισμό.Την προστασία του μοναδικού σε σπουδαιότητα οπτικοακουστικού αρχείου της.Την ανάδειξή της σε φάρο αντικειμενικής ενημέρωσης, πολιτισμού, κοινωνικής παρέμβασης και ποιοτικής ψυχαγωγίας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Ιουλίου 2013 12:39