Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013 08:54

Το απεργιακό πρόγραμμα της ΠΟΕ ΟΤΑ

Απο την συνέλευση των εργαζομένων στο Δήμο Κοζάνης Απο την συνέλευση των εργαζομένων στο Δήμο Κοζάνης

Το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. το οποίο συνεδρίασε την ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, ομόφωνα αποφάσισε την περεταίρω κλιμάκωση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:

Την ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 συνεχίζουμε την ενημέρωση των συναδέλφων και όχι μόνο, με διαρκείς Γενικές Συνελεύσεις, ενημερωτικές συγκεντρώσεις, καταλήψεις Δημαρχείων και κάθε άλλης υπηρεσίας με πρώτη γραμμή τους συναδέλφους που βρίσκονται υπό απόλυση σε πρώτη φάση ενώ καλύπτεται συνδικαλιστικά από την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. κάθε άλλη αγωνιστική κινητοποίηση που αποφασίζουν οι Σύλλογοι. Συμμετέχουμε στην Παναττική Στάση Εργασίας που έχει προκηρύξει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 από τις 12.00 το μεσημέρι έως τέλος του ωραρίου και στην Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στις 12.30 το μεσημέρι στην Πλατεία Κλαυθμώνος-Αθήνα.

Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 προκηρύσσεται Στάση Εργασίας από τις 11.30 το μεσημέρι μέχρι το τέλος του ωραρίου. Συγκέντρωση των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα πραγματοποιηθεί στις 12.00 το μεσημέρι, έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας, στη Πλατεία Καραϊσκάκη ενώ θα πραγματοποιηθεί πορεία προς τη Βουλή.

Οι πρωτοβάθμιοι Σύλλογοι μέλη της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. παρεμβαίνουν άμεσα στα Δημοτικά Συμβούλια προκειμένου να συγκληθούν και να λάβουν αποφάσεις για το άμεσο κλείσιμο των Δήμων ενάντια στο πολυνομοσχέδιο που αντισυνταγματικά καταργεί αρμοδιότητες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και «κλείνει» τα σπίτια 6.000 εργαζομένων Δημοτικών Αστυνομικών και Σχολικών Φυλάκων.

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 και ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, απέχουμε από κάθε εργασία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 το πρωί, πραγματοποιούμε Διαρκείς Γενικές Συνελεύσεις, Συγκεντρώσεις και Καταλήψεις σε όλους τους πρωτοβάθμιους Συλλόγους-Μέλη της Ομοσπονδίας.

Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 το απόγευμα, διοργανώνουμε Πανελλαδικό Συλλαλητήριο με κάθοδο όλων των Δημοτικών Υπαλλήλων στην Αθήνα, στην Πλατεία Συντάγματος με προσπάθεια συντονισμού με όλους τους κλάδους Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα που πλήττονται και όχι μόνο.

Την ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 κατά την διάρκεια του Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία καλλιτεχνών ενώ θα πραγματοποιηθεί ολονύκτια διαμαρτυρία.

Την ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 συμμετέχουμε ενωτικά, μαζικά και αγωνιστικά στην 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε. με βασικό σύνθημα ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ – ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ.

Παρέχεται ανοιχτή εξουσιοδότηση στην Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ανάλογα με τις εξελίξεις να τροποποιήσει ή να εμπλουτίσει το αγωνιστικό πλαίσιο δράσης της Ομοσπονδίας.

Την κρίσιμη αυτή στιγμή ας είναι σαφές και ξεκάθαρο προς όλους. Οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α. δεν τρομοκρατούνται, δεν φοβούνται, θα δώσουν τον έντιμο αγώνα τους που όμως ας γίνει ξεκάθαρο. Μόνοι τους το βάρος της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ που εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους δεν μπορούν να το σηκώσουν.

Μόνο η αγωνιστική συμπαράσταση και συμπόρευση με όλες τις κοινωνικές ομάδες που πλήττονται (Ε.Ρ.Τ., καθηγητές κ.λπ.) θα ανατρέψει μονομιάς το ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ που άλλοι επέλεξαν για μας !!!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013 09:00